Ο Jorge Lorenzo σχολιάζει την πτώση του Crutchlow: “Σας το είχα πει” – τι απαντά ο Miller ?

Ο Cal Crutchlow υπέστη την πρώτη του πτώση στο Κατάρ ως επίσημος δοκιμαστής της Yamaha .

Ο Βρετανός αναβάτης ήταν στο τριήμερο τεστ στο Losail από την περασμένη Παρασκευή, εναλλάσσοντας με τους δύο άλλους δύο Ιάπωνες δοκιμαστές της Yamaha -Katsuyuki Nakasuga και Kohta Nozane- στο τιμόνι τριών διαφορετικών YZR-M1s, δουλεύοντας με διαφορετικά και λύσεις διαθέσιμες από το εργοστάσιο. από την Iwata.

Ο Βρετανός έπεσε την Κυριακή στην στροφή 2 στο Losail,  μια αριστερή στροφή, μετά από δύο δεξιές στροφές περνώντας και από την κύρια ευθεία της πίστας του Κατάρ, η οποία προκαλεί πτώση της θερμοκρασίας στην αριστερή πλευρά του μπροστινού ελαστικού και κάνει αυτή την στροφή επικίνδυνη για πτώση.

Ο επίσημος λογαριασμός του MotoGP στο Instagram ανέβασε μια σειρά από εικόνες της πτώσης του Crutchlow, ευτυχώς μια πτώση χωρίς τραυματισμό.

Ο Jorge Lorenzo, ο οποίος βρίσκεται σε στα νησιά των Μαλδιβών, δεν δίστασε να κάνει το ακόλουθο σχόλιο: “Σας το είχα πει”, συνεχίζοντας τα άσχημα σχόλια εναντίον του Βρετανού τον περασμένο Νοέμβριο, όταν είπε ότι “ο Crutchlow θα είναι ένας σπουδαίος δοκιμαστής για να ελέγξει τη σκληρότητα της μοτοσυκλέτας.” (Δείτε αναλυτικάεδώ >> )

Το σχόλιο του Lorenzo δεν άρεσε στην πλειοψηφία των οπαδών του MotoGP Με πολλούς να του γράφουν ότι θα τον μπλοκάρουν και με επικριτικά μηνύματα, αφού έκανε πολύ άσχημη εντύπωση  να σχολιάζει με τέτοιο τρόπο έναν πρώην συμπαίκτη του στο grid  για μια τόσο δυσάρεστη κατάσταση όσο μια πτώση.

Ο Jack Miller , που είναι προσωπικός φίλος του Crutchlow, δεν δίστασε να απαντήσει απευθείας στον Lorenzo.: «Ποτέ θα μεγαλώσεις φίλε ? σοβαρά , σταματά να φέρεσαι σαν παιδί!!!»

Related Posts