Ο Lorenzo πιθανόν να αντικαταστήσει το Rossi στην Valencia

Εάν ο Valentino Rossi είναι ακόμα θετικός για το COVID-19, η Yamaha πιθανότατα θα τον αντικαταστήσει με τον Jorge Lorenzo.

Ο Valentino Rossi έχει ήδη χάσει δύο GP λόγω του COVID-19 και  αυτή τη στιγμή μπορεί να χάσει και άλλον. Ο Γιατρός περιμένει ένα νέο  αποτέλεσμα για να καταλάβει αν μπορεί να αγωνιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο στη Βαλένθια.

Μέχρι στιγμής η Yamaha δεν αντικατέστησε τον “Γιατρό”, αλλά για λόγους που σχετίζονται με τους χορηγούς και κυρίως για ένα σύμφωνο που έχουν οι ομάδες με την IRTA, η ομάδα θα αναγκαστεί να βρει έναν αντικαταστάτη, εάν ο # 46 εξακολουθεί να είναι θετικός.

Δεδομένου ότι ο Jorge Lorenzo είναι ο επίσημος οδηγός δοκιμών της Yamaha αυτή τη στιγμή, οι φήμες τον θέλουν να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Rossi.

Ο Jorge Lorenzo δεν έχει αγωνιστεί από το Grand Prix στη Βαλένθια το  2019, όταν έκλεισε τη χειρότερη σεζόν του στο MotoGP στην 13η θέση με τη Honda. Φυσικά, για τη Yamaha υπάρχει η επιλογή του , αλλά ο Ισπανός σίγουρα μπορεί να αποδώσει καλύτερα από τον Ιάπωνα που δεν έχει αγωνιστεί από το Ιαπωνικό GP του 2018.

Ας θυμηθούμε επίσης ότι πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας, ο Ισπανός αναβάτης είχε προγραμματιστεί από την Yamaha ως έκτακτη συμμετοχή για την Βαρκελώνη.

Related Posts