Ο Jules Cluzel παίρνει τη νίκη στον αγώνα Supersport στην Ταϊλάνδη

Ένας τρελός αγώνας στην Ταϊλάνδη θεωρεί ότι επικρατεί το Cluzel, ενώ ο Krummenacher και ο Caricasulo συνεχίζουν την αντιπαλότητα, ενώ ο Viñales συμμετέχει στο πάρτι!

Ο αγώνας του παγκόσμιου πρωταθλήματος Supersport στην πίστα Chang στην Ταϊλάνδη ήταν και πάλι συναρπαστικός μέχρι τον τελευταίο γύρο.

Ο Jules Cluzel (GMT94 YAMAHA) πήρε μια εκπληκτική νίκη αφού οδήγησε στην πλειοψηφία του αγώνα, αν και έπρεπε να αγωνιστεί σκληρά με τους υπόλοιπους γι την πρώτη θέση.

Στους τελευταίους γύρους στην μάχη για την πρώτη θέση ήταν τέσσερεις αναβάτες με τον Γάλλο να παίρνει την καρό σημαία και την πρώτη του νίκη για φέτος!

Στην δεύτερη θέση τελικά τερμάτισε ο Randy Krummenacher που κατάφερε να νικήσει τον Federico Caricasulo που είδαμε να αλλάζουν συνεχώς τις θέσεις τους, ενώ στην μάχη αυτή ήταν και ο Isaac Viñales που τερμάτισε στην τέταρτη θέση ελάχιστα πίσω από τον τρίτο Caricasulo.

Jules Cluzel πήρε 18 του ου νίκη αγώνα WorldSSP και 80 της Yamaha ου στην τάξη! Ο Krummenacher αγωνίστηκε πίσω για να τερματίσει δεύτερος, με Caricasulo να κρατάει για τρίτη.

Οι De Rosa και Okubo έκλεισαν την κορυφαία εξάδα, ενώ στην 7η θέση τερμάτισε ο Hector Barbera, ενώ ο Lucas Mahias (Kawasaki Puccetti Racing) που ξεκίνησε από το πίσω μέρος του πλέγματος τερμάτισε 8ος, , μπροστά από τον Loris Cresson (Kallio Racing) και τον Hannes Soomer (MPM WILSport Racedays) που συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.

Σχετικά Άρθρα