Ο Jorge Lorenzo θα οδηγήσει ξανά το Yamaha M1 στις δοκιμές του Portimao

Η Yamaha φαίνεται να αντέδρασε στην κριτική των αναβατών της και επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο που η Michelin διοργανώνει στο Portimao.

Η Yamaha επιβεβαίωσε μια δοκιμή με τον Lorenzo στο Portimao. Όπως επιβεβαιώθηκε από τον Massimo Meregalli , αρχηγό της ομάδας Energy Yamaha, στα μικρόφωνα του MotoGP.com, ο Jorge Lorenzo θα οδηγήσει για τη Yamaha στις 7 και 8 Οκτωβρίου , ημερομηνία κατά την οποία η Michelin έχει καλέσει τους αναβάτες  να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για πίστα του Portimao, που θα είναι ο τελευταίος αγώνας της σεζόν.

« Ο λόγος που δεν κάναμε τη δοκιμή με τον Jorge Lorenzo ήταν επειδή  όταν ξέσπασε η πανδημία, το ευρωπαϊκό πρόγραμμα δοκιμών μας είχε ακυρωθεί.  Η Yamaha αποφάσισε να κάνει όλες τις δοκιμές στην , ακολουθώντας το δικό της πρόγραμμα. Τώρα η κατάσταση έχει αλλάξει και θα κάνουμε μια εξαίρεση. Θα συμμετάσχουμε στις δοκιμές στο Portimao από τις 7 έως τις 8 Οκτωβρίου επειδή  είναι μία νέα πίστα και δεν έχουμε δεδομένα.  Επομένως, πρέπει να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα για να προετοιμαστούμε εκ των προτέρων .»

Related Posts