Ο Jorge Lorenzo νικητής του 5ου Virtual Αγώνα MotoGP στο Silverstone – Δείτε το VIDEO με τον αγώνα

Αισίως φτάσαμε στον 5ο εικονικό αγώνα (Virtual Race) MotoGP σήμερα, αυτή την φορά στην Βρετανική πίστα του Silverstone και πάλι με τις τρεις κατηγορίες, την μεγάλη κατηγορία MotoGP, την Moto2 και Moto3.

Σε αυτό τον αγώνα των 10 γύρων, απουσίασαν οι δυο οδηγοί της Honda Repsol, ενώ είχαμε μια νέα συμμετοχή, αυτή του Jorge Lorenzo.

Οι ανώδυνες πτώσεις και οι επαφές μεταξύ των οδηγών ενός εικονικού αγώνα, εκτός από την “πλάκα” που έχουν, παίζουν ρόλο και για την τελική έκβαση του αγώνα και κρατούν την “αγωνία” ψηλά, αφού κανονικός αγώνας δεν μπορεί να γίνει ακόμα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού!

Ο Jorge Lorenzo ξεκίνησε από την pole position και μετα από μια καλή εκκίνηση είχε μια πτώση όταν έπεσε πάνω του ο γνωστός ύποπτος καμικάζι εξολοθρευτής Takaaki Nakagami!

O Nakagami οδήγησε τον αγώνα μέχρι την μέση, ώσπου είχε μια πτώση και βρέθηκε 3ος.

Ο Lorenzo κατάφερε και επανήλθε στην πρώτη θέση μετα από 8 γύρους και κέρδισε τον αγώνα στην πρώτη του συμμετοχή!

Στην 2η θέση ο Tito Rabat, ενώ το εικονικό βάθρο έκλεισε ο Fabio Quartararo, που έδωσε πολλές μάχες με τον Michele Pirro, που τερμάτισε στην 5 θέση πίσω από τον Takaaki Nakagami που δεν κατάφερε τελικά να ανεβεί στο βάθρο!

Την κορυφαία εξάδα έκλεισε ο Lorenzo Savadori.

Στην 7η θέση και πάλι όπως στον προηγούμενο αγώνα, τερμάτισε ο Francesco Bagnaia, νικητής του 2ου εικονικού αγώνα στο  Red Bull Ring, μπροστά από τον  Joan Mir, που έκλεισε την 8αδα των συμμετεχόντων οδηγών του 5ου εικονικού αγώνα της χρονιάς, σε ένα πρωτόγνωρο “πρωτάθλημα”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σχετικά Άρθρα