Ο Jorge Lorenzo κατηγορεί τον Márquez για την πτώση – Video – Photo

Ο Jorge Lorenzo είναι οργισμένος για την πτώση που υπέστη στο Aragón στην πρώτη στροφή και κατηγορεί τον Márquez γι ‘αυτό.

Ο οδηγός της Ducati, ο οποίος έχει μετατόπιση του πρώτου δακτύλου και σπάσιμο στο μετατάρτσιο σε άλλο δάκτυλο, ελπίζει ότι ο μελλοντικός ομόσταυλός του θα ζητήσει συγνώμη για το τι συνέβη.

Ο Lorenzo επιστρέφοντας στο Motorhome της Ducati με το δεξί του πόδι ακινητοποιημένο ήταν πολύ θυμωμένος με αυτό που συνέβη.

Ο Jorge Lorenzo είπε: «Είμαι τραυματισμένος, και πολύ θυμωμένος με αυτό που συνέβη, γιατί στην είσοδο της στροφής ο Marc με εμπόδισε να μπω στην στροφή και έπρεπε να πάω εξωτερικά και πάτησα στο βρώμικο σημείο, άνοιξα το γκάζι και έπεσα. Τραυματίστηκα και τώρα θα πρέπει να δω αν μπορώ να τρέξω στην Ταϊλάνδη», δήλωσε ο οδηγός της Ducati.

«Δεν σκέφτομαι καν να πάω στην Διεύθυνση Αγώνα γιατί ξέρω τι θα μου πουν. Με κάνει να θυμώνω γιατί από έξω δεν βλέπεις τι συνέβη πραγματικά, το ξέρουμε μόνο εμείς μέσα.  Με κάνει να θυμώνω γιατί δεν υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι η πτώση μου οφείλετε στην προσπέραση του Marc και από έξω αυτό είδαν ότι ήταν δικό μου λάθος, αλλά δεν είναι έτσι».

 

«Ελπίζω μόνο ότι θα έρθει να ζητήσει συγνώμη και να μάθει πώς είμαι και πάνω απ ‘όλα δεν θα το κάνει ξανά. Αν δεν το κάνει τότε θα πρέπει να οδηγήσω με έναν τρόπο που δεν μου αρέσει», δήλωσε ο Ισπανός οδηγός.

Δείτε το βίντεο από την πτώση !

Σχετικά Άρθρα