Ο Jonathan Rea θύμα κλοπής, πήραν μοτοσυκλέτες του από το γκαράζ

Ο είχε ένα άσχημο ξεκίνημα εβδομάδας. Ο Βόρειος Ιρλανδός αναβάτης χρησιμοποίησε τα κοινωνικά του δίκτυα για να καταγγείλει δημόσια την πολλών μοτοσικλετών που έχουν κλαπεί από το υπόστεγο που έχει ο αναβάτης της Kawasaki στον κήπο του σπιτιού του, στο Λάρνε, συμπεριλαμβανομένων των μοτοσικλετών με τις οποίες συνήθως προπονείτε ο Rea κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, αυτές είναι δύο μονάδες Kawasaki KX προσαρμοσμένες με τα χρώματα του KRT και αριθμούς 65 και 1 , καθώς και αρκετές παιδικές μοτοσικλέτες, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης KX με την οποία ο Jake, ένας από τους γιους του Jonathan Rea, έκανε τα πρώτα του βήματα στο κόσμο του MX.

«Χθες το βράδυ, κλέφτες μπήκαν στον κήπο μου και έκλεψαν τις μοτοσικλέτες με τις οποίες προπονούμε και τις παιδικές μοτοσικλέτες, καθώς και υλικό κηπουρικής! Βοηθήστε με να βρω αυτές τις μοτοσικλέτες!» Έγραψε νωρίς τη Δευτέρα ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής των World Superbikes, δημοσιεύοντας πολλές φωτογραφίες των μοτοσυκλετών για να διευκολυνθεί ο εντοπισμός τους!

Related Posts