Ο Jonathan Rea παίρνει το 4ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSBK με νίκη στο Magny-Cours

Η νίκη στον πρώτο αγώνα του Γαλλικού γύρου στο Magny-Cours, η 13η νίκη της χρονιάς, δίνει στον Jonathan Rea το 4ο συνεχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSBK στην καριέρα του.

Ο Jonathan Rea γράφει για άλλη μια φορά Ιστορία αφού γίνεται ο πρώτος αναβάτης που έχει κερδίσει 4 συνεχόμενα παγκόσμια πρωταθλήματα WSBK !

Όπως και πέρυσι έτσι και πάλι στο Magny-Cours σφράγισε έναν ακόμα τίτλο και ρεκόρ γράφοντας και πάλι Ιστορία!

Ο Tom Sykes τερμάτισε στην δεύτερη θέση, ξεκινώντας από την pole position.

Ο Xavi Fores (Barni Racing Team) ολοκληρώνει το βάθρο, με το πρώτο Ducati!

Ο Lorenzo Savadori (Milwaukee Aprilia) τερμάτισε στην τέταρτη θέση, ενώ ο οδηγός της εργοστασιακής Ducati, Chaz Davies τερμάτισε στην 5η θέση, μπροστά από τον ομόσταυλό του Marco Melandri, μετά από ένα φοβερό αγώνα αφού ξεκίνησε από την 12η θέση!

Στην 7η θέση τερμάτισε ο Michael van der Mark (Pata Yamaha) καθώς ξεκίνησε από την δέκατη θέση στην σχάρα, μπροστά από τον Toprak Razgatliouglu (Kawasaki Puccetti Racing).

Στην 9η θέση τερμάτισε ο Eugene Laverty (Milwaukee Aprilia), μπροστά από τον Loris Baz που συμπλήρωσε την κορυφαία δεκάδα!

Ο Leon Camier (Red Bull Honda World Superbike Team) πήρε την 11η θέση, μπροστά από τον Jordi Torres στην 12η για την MV Agusta Reparto Corse.

Τέσσερις τίτλοι στη σειρά, 13 νίκες το 2018 και με δύο γύρους ακόμα να απομένουν, ήταν άλλη μία καταπληκτική σεζόν για τον Jonathan Rea.

Δείτε Σχετικά άρθρα