Ο Jonathan Rea μοτοσικλετιστής της χρονιάς στα βραβεία Cornmarket Irish Motorcyclist

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Superbike Jonathan Rea, κέρδισε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τον βραβείο Cornmarket Irish Motorcyclist of the Year.
Ο αναβάτης από την Βόρεια Ιρλανδία βραβεύτηκε σε μια ωραία εκδήλωση στο Crowne Plaza Hotel.

Ο Rea ισοφάρισε το ρεκόρ του Carl Fogarty με τέσσερις τίτλους World Superbike το 2018, αν και ο 31χρονος είναι ο μόνος αναβάτης που κερδίζει το πρωτάθλημα πάνω από δύο φορές στη σειρά.

Ο Rea σκοπεύει τώρα να κερδίσει ένα πέμπτο παγκόσμιο πρωτάθλημα φέτος, γεγονός που θα κανει τον Rea τον πιο επιτυχημένο αναβάτη στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Ήταν ένα συντριπτικό φαβορί για να εξασφαλίσει την κορυφαία τιμή στα «Oscars» της ιρλανδικής μοτοσικλέτας και ο Rea έχει πλέον γίνει ο πρώτος αναβάτης που κερδίζει το πολυπόθητο τρόπαιο περισσότερες από τρεις φορές διαδοχικά.

Προηγουμένως, ο θρύλος των οδικών αγώνων Joey Dunlop κέρδισε το τρόπαιο τρεις φορές από το 1983 έως το 1985.

Ο Keith Farmer Clogher, ο οποίος κέρδισε το βρετανικό Superstock 1000 Championship πέρυσι, και ο Βρετανός πρωταθλητής Supersport Jack Kennedy ολοκλήρωσαν τη δεύτερη γενική κατηγορία στον ιρλανδικό μοτοσικλετιστή της χρονιάς.

Σε μια συναισθηματική βραδιά, ο William Dunlop ανακηρύχτηκε μεταθανάτια στο Hall of Fame του RPS Group. Το βραβείο πήρε η γυναίκα του William, Janine, και η μητέρα του, Louise.

WordPress Gallery Extra

Related Posts