Ο Jonathan Rea κέρδισε την pole position στο Assen, την πέμπτη συνεχόμενη του 2020 – Αποτελέσματα

Ο Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) κέρδισε την πέμπτη συνεχόμενη pole position της σεζόν του 2021, με χρόνο 1’33.842 και θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση στον πρώτο αγώνα του Assen για τον 5ο γυρο της χρονιάς.

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha με BRIXX WorldSBK)  θα ξεκινήσει δεύτερος παρά τη πτώση του κατά την διάρκεια της Superpole.

 Ο Scott Redding (Aruba.it Racing – Ducati), που θέλει να επιστρέψει από ένα δύσκολο Donington, θα ξεκινήσει επίσης από την πρώτη σειρά , και από την τρίτη θέση, μετά από έντονο ρυθμό όλο το Σαββατοκύριακο.

Ο Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing – Ducati), θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση μετά από μια ισχυρή εμφάνιση στη Superpole, μπροστά από τον Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) που θα ξεκινήσει από την 5η θέση, μπροστά από τον Jonas Folger (Bonovo MGM Action) που κλείνει την δεύτερη σειρά όπου πέτυχε το καλύτερο του αποτέλεσμα σε Superpole στο WorldSBK.

Ο Andrea Locatelli (Pata Yamaha με το BRIXX WorldSBK) κέρδισε επίσης το καλύτερο αποτέλεσμα του σε Superpole με την έβδομη θέση.
Ο Leon Haslam (Team HRC) θα ξεκινήσει τον 1ο Αγώνα από την όγδοη θέση με τον Michael van der Mark (BMW Motorrad WorldSBK Team) στην ένατη θέση αφού ο Ολλανδός υπέστη ένα δύσκολο Free Practice 3 νωρίτερα την ημέρα. Ο Alvaro Bautista (Team HRC) έκλεισε την πρώτη δεκάδα στην εκκίνηση

Related Posts