Ο John McGuinness με την Norton για το TT Isle of Man

Ο John McGuinness δεν θέλει να αποσυρθεί παρά τον σοβαρό τραυματισμό του και μετά την αποχώρηση του από την Honda επιβεβαίωσε ότι θα τρέξει με την το Norton στο TT Isle of Man.

Ο 23-φορές πρωταθλητής του TT Isle of Man θα συμμετέχει στους αγώνες Superbike και Senior TT, ενώνοντας τις δυνάμεις του με έναν άλλο μεγάλο αναβάτη, τον Josh Brooke. Και οι δύο θα τρέξουν με το Norton SG7.

Ο «McPint» δεν έχει κερδίσει το Tourist Trophy από το 2015, όπου και έκανε ρεκόρ γύρου και είναι ο δεύτερος οδηγός με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του Isle of Man μετά τον Joey Dunlop. Το 2016 ανέβηκε στο βάθρο δύο φορές (Superbike και Senior TT). Ο Άγγλος οδηγός δεν έχει ανακάμψει πλήρως απο τον τραυματισμό που είχε το 2017, αλλά ελπίζει να είναι έτοιμος για την έναρξη του ΤΤ τον Ιούνιο.

John McGuinness: “Δεν θέλω να τελειώσω την καριέρα μου λόγω τραυματισμού, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα αν θα μπορούσα να γυρίσω πίσω και πώς θα ένιωθα. Αυτή τη στιγμή, τα πράγματα πάνε καλά. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα και το κεφάλι μου επικεντρώνεται στον ανταγωνισμό.

Είμαι έτοιμος να αλλάξω μάρκα. Χρειαζόμουν μια ώθηση ενθουσιασμού και το βρήκα στη Norton. Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τον Stuart (Garner), υπήρξε καλή χημεία. Είδα τον Steve Hislop να κερδίσει το TT με ένα Norton το 1992 και ήταν υπέροχο. Όλοι το θυμούνται”.

Stuart Garner (Διευθύνων Σύμβουλος της Norton Motorcycles): “Μιλάμε για ένα ή περισσότερα χρόνια. Είναι ένας ταλαντούχος οδηγός και είναι άνθρωπος με πολύ εμπειρία. Έχουμε τη φιλοδοξία να κερδίσουμε το TT και να συνεχίσουμε την ανάπτυξη μιας ισχυρής ομάδας τα επόμενα χρόνια. Είναι υπέροχο να έχουμε μαζί μας τον John. Θα συμμετάσχει σε όλες τις πτυχές της μοτοσικλέτας και είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για το Norton. Όλοι στο εργοστάσιο έχουν μια καλή αίσθηση, όλο αυτό είναι πολύ ξεχωριστό”.

VIDEOΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΣ

Σχετικά Άρθρα