Ο Jack Miller υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση arm pump στο δεξί χέρι

Ο αναβάτης εγχειρίστηκε από τον Δρ Mir την Τρίτη το απόγευμα στη . Αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στο επόμενο πορτογαλικό στο Portimao σε περίπου δέκα ημέρες.

Ο Τζακ Μίλερ υποβλήθηκε σε χειρουργική στο δεξί αντιβράχιό του  την Τρίτη το απόγευμα για να ανακουφίσει το arm pump («αντλία βραχίονα» σύνδρομο διαμερίσματος), γεγονός που του προκάλεσε προβλήματα κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων Grand Prix που πραγματοποιήθηκαν στο Κατάρ.

Αφού επέστρεψε την Δευτέρα ς από τη Ντόχα, ο Αυστραλός αναβάτης πήγε την Τρίτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus στη Βαρκελώνη (Ισπανία), όπου εξετάστηκε αμέσως από τον Δρ Mir (Διευθυντή της Μονάδας Άνω Άκρου του Ινστιτούτου Dexeus). Αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία σε κατάσταση ηρεμίας και ένα υπό πίεση, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί αμέσως για να αποκατασταθεί η αγγειακή και νευρική δραστηριότητα του αντιβραχίου στο φυσιολογικό.

Ο Τζακ θα περάσει στο νοσοκομείο και, στη συνέχεια, θα μπορέσει να ξεκινήσει την αποκατάσταση με σκοπό να επιστρέψει στην πίστα ήδη στον επόμενο γύρο στο Portimao για το Grand Prix της Πορτογαλίας, που έχει προγραμματιστεί από τις 16 έως τις 18 Απριλίου.

Jack Miller: «Ήταν μια σύντομη επέμβαση και πήγε πολύ καλά. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την αποκατάσταση. Απομένουν ακόμη δέκα μέρες πριν από το επόμενο Grand Prix στο Portimao. Εάν η ανάκαμψή μου προχωρήσει κανονικά, θα μπορέσω να είμαι πίσω στην πίστα στην , έστω και αν δεν είμαι εντελώς στο 100%. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δρ Mir και όλη την ομάδα του στο νοσοκομείο Dexeus για τη διαθεσιμότητα και όλη τη φροντίδα που μου έδωσαν.»

Related Posts