Ο Jack Miller στην εργοστασιακή Ducati το 2021 – Επίσημη ανακοίνωση

Η Ducati Corse ανακοινώνει ότι ο Jack Miller θα είναι ένας από τους δύο επίσημους αναβάτες της Ducati Team στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP του 2021.

Η εταιρεία από τον Borgo Panigale και ο 25χρονος Αυστραλός αναβάτης έχουν καταλήξει σε συμφωνία για την επόμενη σεζόν με την επιλογή να παρατείνουν τη σύμβαση και για το 2022.

Ο Μίλερ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο MotoGP το 2015 μόλις 20 ετών, προσχώρησε στην Ducati το 2018 με την Pramac Racing Team, την υποστηριζόμενη από το εργοστασιακή ομάδα του κατασκευαστή της Μπολόνια, και τερμάτισε την περασμένη σεζόν στην όγδοη θέση στην κατάταξη, παίρνοντας πέντε βάθρα κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Jack Miller: «Πρώτα απ ‘όλα θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Paolo Campinoti, τον Francesco Guidotti και όλη την ομάδα της Pramac για τη μεγάλη υποστήριξη που έλαβα από αυτούς τα δυόμισι χρόνια που πέρασα μαζί τους. Είναι τιμή για μένα να μπορώ να συνεχίσω τη σταδιοδρομία μου στο MotoGP με τον κατασκευαστή του Borgo Panigale και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους διευθυντές της Ducati, Claudio, Gigi, Paolo και Davide, που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν αυτήν την απίστευτη ευκαιρία. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και πάλι φέτος, και είμαι έτοιμος να δεσμευτώ πλήρως για την ευθύνη του να είμαι επίσημος αναβάτης της Ducati το 2021.»

Claudio Domenicali, Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati Motor Holding: «Από τότε που έφτασε στην Pramac Racing Team, ο Τζακ εξελίχθηκε σταθερά, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας από τους ταχύτερους και ταλαντούχους αναβάτες στο πρωτάθλημα. Έτσι είμαστε χαρούμενοι που συμφώνησε να οδηγήσει την επίσημη μοτοσυκλέτα Desmosedici GP της ομάδας Ducati τον επόμενο χρόνο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Τζακ έχει όλες τις σωστές δεξιότητες να αγωνίζεται συνεχώς για τις θέσεις που έχουν σημασία, σε κάθε αγώνα, ξεκινώντας ήδη αυτή τη σεζόν με το Desmosedici GP20 της Pramac Racing Team, και να κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά το επόμενο έτος χάρη στην υποστήριξη της ομάδας της Ducati.»

Σχετικά Άρθρα