Ο Jack Miller νικητής του επεισοδιακού αγώνα στο Le Mans – Αποτελέσματα – Χρόνοι

Ένας αγώνας για γερά νευρά με τον καιρό να καθορίζει τις εξελίξεις και τον Jack Miller παίρνει μια εκπληκτική νίκη στο Le Mans!

Καταστροφικός αγώνας για την Aprilia αφού εγκατέλειψαν και οι δυο οδηγοί με μηχανικές βλάβες και για την Suzuki με τους δυο οδηγούς τους να πέφτουν.

Καταστροφικός αγώνας και για τον Marquez με δυο πτώσεις, ενώ στην πρώτη πτώση ήταν πρώτος και στην δεύτερη ήταν στην 11η θέση.

Ατυχία και για τον Morbidelli που είχε πτώση μάλλον μετα από επαφή με τον Pol Espargaro!

O οδηγός της Ducati, Jack Miller, πάρα την ποινή του διπλού Long Lap γιατί παράβηκε το οροί ταχύτητας στο pit lane όταν μπήκε να αλλάξει μοτοσυκλέτα με βρόχινα ελαστικά, κατάφερε και πηρέ την νίκη, την δεύτερη συνεχομένη νίκη, μετα την Jerez και έγινε ο πρώτος Αυστραλός που παίρνει δυο συνεχόμενες νίκες μετα τον Stoner το 2012!

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Johan Zarco που κατάφερε και έφτασε στο βάθρο ξεπερνώντας και τον συμπατριώτη του, κάνοντας για την Ducati το 1-2.

Το βάθρο έκλεισε ο Fabio Quartararo, όπου ήταν για αρκετούς γύρους στην κορυφή του αγώνα, φέρνοντας έτσι δυο Γάλους στο βάθρο, του αγώνα μέσα στην πατρίδα τους. Ο Quartararo εκτέλεσε και αυτός ποινή Long Lap γιατί δεν έκανε σωστά την αλλαγή της μοτοσυκλέτας του μέσα στα pit.

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Pecco Bagnaia όπου και αυτός εκτέλεσε ποινή διπλού Long Lap γιατί παρέκβηκε το οροί ταχύτητας στο pit lane όταν μπήκε να αλλάξει μοτοσυκλέτα με βρόχινα ελαστικά, όπως ο ομόσταυλος του!

Στην 5η θέση τερμάτισε ο νικητής του περυσινού αγώνα Danilo Petrucci με την KTM, ενώ την κορυφαία εξάδα έκλεισε ο Alex Marquez με την πρώτη Honda!

Ακολουθήσαν αλλά δυο Honda, με τους Nakagami και Pol Espargaro στην 7η και 8η θέση αντίστοιχα, μπροστά από το 2ο ΚΤΜ του Iker Lecuona και τον Maverick Vinales που έκλεισε την κορυφαία δεκάδα, αυτού του  συναρπαστικού αγώνα στην Γαλλία!

Στην 11η θέση τερμάτισε ο Valentino Rossi, όπου είχε μια μικρή έξοδο, μπροστά από τον αδερφό του Luca Marini.

Ο Brand Binder τερμάτισε στην 13η θέση, μπροστά από τον Enea Bastianini και τον Tito Rabat που συμπλήρωσαν την 15αδα που παίρνουν βαθμούς!

Πτώσεις είχε επίσης και ο Miguel Oliveira με την ΚΤΜ.

Επικεφαλής της βαθμολογίας πλέον  είναι ο Quartararo με 1 βαθμό από τον προηγούμενο ηγέτη Pecco Bagnaia
Δείτε επίσης: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ MotoGP

Related Posts