Ο Iannone παραμένει προσωρινά αποκλεισμένος εν αναμονή της ετυμηγορίας που αναβλήθηκε

Ο Ιταλός θα χάσει τη δοκιμή στο Sepang εν αναμονή μιας ετυμηγορίας μετά την παρουσία του στην ακρόαση του Διεθνούς Πειθαρχικού Δικαστηρίου.

Το μέλλον της Andrea Iannone παραμένει αβέβαιο, δεδομένου ότι η απόφαση που περιμένει για το ντόπινγκ έχει αναβληθεί.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση: “Μετά από μια τακτική δοκιμασία ντόπινγκ που διεξήχθη στο γύρο του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM Grand Prix που πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2019 στο Sepang της Μαλαισίας, ο κ. Andrea Iannone βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία της WADA και είναι προσωρινά αποκλεισμένος από τις 17 Δεκεμβρίου 2019. 

Ο κ. Andrea Iannone ζήτησε ανάλυση του δείγματος Β που επιβεβαίωσε επίσης το αποτέλεσμα της ανάλυσης δείγματος Α.

Η ακρόαση του Διεθνούς Πειθαρχικού Δικαστηρίου (CDI) έλαβε χώρα σήμερα (4/2/2020) στα κεντρικά γραφεία της FIM παρουσία τριμερούς επιτροπής του CDI, όπου ο κ. Iannone είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την υπόθεσή του.

Η διαδικασία συνεχίζεται μέχρις ότου ληφθεί απόφαση CDI. Ο κ. Andrea Iannone παραμένει προσωρινά αποκλεισμένος μέχρι τότε και συνεπώς απαγορεύεται να συμμετάσχει σε οποιονδήποτε αγώνα μοτοσικλέτας ή σχετική δραστηριότητα έως ότου ενημερωθεί εκ νέου.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Κώδικα κατά της φαρμακοδιέγερσης και τον Κώδικα κατά του ντόπινγκ της FIM, η FIM δεν είναι σε θέση να παράσχει οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία αυτή τη στιγμή.”

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η τελική ετυμηγορία θα δοθεί όχι νωρίτερα από μέσα σε 10 ημέρες, έτσι ο Andrea Iannone θα χάσει λοιπόν την δοκιμή στο Sepang, που προγραμματισμένη για τις 7 έως 9 Φεβρουαρίου, αφήνοντας τη σέλα του στον Bradley Smith.

Δείτε παρακάτω όλο το ιστορικό της υπόθεσης Iannone

Ο Andrea Iannone πιάστηκε ντοπαρισμένος και τιμωρείται με προσωρινό αποκλεισμό

Ο Andrea Iannone περιμένει το αποτέλεσμα του Β-τεστ ντόπινγκ στις 7 Ιανουαρίου

Θετικό και το 2ο τεστ ντόπινγκ του Andrea Iannone 

Ορίστηκε ημερομηνία για την έφεση του Iannone κατά της τιμωρίας του για ντόπινγκ από την FIM

 

Σχετικά Άρθρα