Ο Iannone επίσημα στην Aprilia για τις επόμενες δύο σεζόν

Μετά την επίσημη επιβεβαίωση ότι ο Iannone αποχωρεί από τη Suzuki, η ανακοίνωσε την υπογραφή της με τον για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Andrea Iannone θα οδηγήσει ένα Aprilia RS-GP για τις σεζόν του 2019 και του 2020. Ο Ιταλός αναβάτης από την Vasto, γεννημένος το 1989, θα οδηγήσει μαζί με τον Aleix Espargaró τις επόμενες 2 σεζόν.

Με τον τρόπο αυτό ο αναβάτης, που γίνεται 29 τον επόμενο Αύγουστο, θα αντικαταστήσει τον Scott Redding, και μαζί με τον Aleix Espargaró θα είναι στην ομάδα της Aprilia μέχρι το 2020..

Μετά από δύο σεζόν με την Suzuki, ο Iannone θα βρεθεί στην εργοστασιακή ομάδα της Aprilia, την τρίτη ομάδα σε σειρά που αλλάζει ο Iταλός..

Η Aprilia διανύει την τέταρτη της σεζόν μετά την επιστροφή της στο MotoGP, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμη σε θέση να πάρει οποιαδήποτε βάθρο και μάλιστα πέρυσι ήταν πίσω από την KTM, που είχε κάνει το ντεμπούτο της, στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Ο Romano Albesiano, διευθυντής της Aprilia Racing, δήλωσε: “Με τον Iannone έχουμε έναν ακόμα ταλαντούχο και γρήγορο αναβάτη, ο οποίος αποδεικνύει την αξία του αυτή τη σεζόν. Η άφιξή του αποτελεί ένδειξη του ομίλου Piaggio και της αυξανόμενης δέσμευσης της Aprilia στο MotoGP. Τώρα πρέπει να μείνουμε επικεντρωμένοι στη σεζόν του 2018. Έχουμε μια ισχυρή ομάδα που δεν σταμάτησε να εργάζεται σκληρά. Θέλουμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να φτάσουμε το RS-GP εκεί που του αξίζει να είναι αυτή τη σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Scott δημοσίως για τον μεγάλο επαγγελματισμό του και για το σταθερά υψηλό επίπεδο δέσμευσής του . “

Related Posts