Ο Gonçalves εγκαταλείπει τον αγώνα μετά από τραυματισμό – δεύτερο πλήγμα για την Honda!

Ο Paulo Gonçalves δεν θα φτάσει στο τέλος του 12ου του Ντακάρ. Ο επίσημος αναβάτης της Honda υπέστη σοβαρή πτώση μετά από 155 χλμ. στην ειδική και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει για πέμπτη φορά στην καριέρα του στο Ντακάρ. Ο Πορτογάλος υπέστη ελαφρύ τραυματισμό στο κεφάλι και πιθανώς ένα σπασμένο χέρι.

O Paulo Gonçalves, όγδοος στην γενική μέχρι σήμερα, εγκατέλειψε το Ντακάρ 2019 με ελικόπτερο.

Οι ειδήσεις, μπερδεύονται για την Honda HRC ανάμεσα σε καλές και άσχημες. Η πρωτοπορία του Ricky Brabec, μετά την εγκατάλειψη του Joan Barreda, ήρθε και πάλι να φύγουν τα χαμογέλα με την εγκατάλειψη του Paulo Gonçalves που είπε αντίο στο Dakar.

Ο Gonçalves, όπως επιβεβαιώνεται από την ASO, έχει υποστεί μια ελαφρά τραύμα στο κεφάλι και πιθανά να εχει σπασμένο δεξί χέρι. Ο Πορτογάλος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε πιο εκτεταμένες εξετάσεις για τον προσδιορισμό των τραυματισμών τους.

Η εγκατάλειψη Gonçalves είναι ένα χτύπημα για τη Honda, ο οποία πλέον μένει με τον Brabec, Benavides και Cornejo ενεργούς μέσα στο Ντακάρ.

Ο πορτογάλος ήρθε φέτος στο Ντακάρ μετά από ρήξη σπλήνας σε ένα εθνικό αγώνα στην Πορτογαλία.

Διαδρομές Συμμετοχές ΑνασκοπήσειςΚατάταξηVideoΦωτογραφίες Σχολιασμός Ορφανού

Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσετε το Dakar για άλλη μια χρονιά με LIVE ενημέρωση και με καθημερινές ανασκοπήσεις της ημέρας, όπως μοναδικά κάνουμε κάθε χρόνο στην Eιδική σελίδα για το Dakar 2019 !

Related Posts