Ο Francesco Bagnaia, έσπασε το δεξί γόνατο και χάνει τον αγώνα του Μπρνο

Ο Francesco Bagnaia μετά την πτώση  που είχε το πρωί, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μπρνο για περαιτέρω εξέταση σχετικά με τραυματισμό στο δεξί γόνατο.

Επιβεβαιώθηκε ότι έχει σπάσει τη δεξιά κνήμη κάτι που απαιτεί άμεση χειρουργική επέμβαση και, κατά συνέπεια, ο 23χρονος δεν θα λάβει μέρος στην υπόλοιπη δράση αυτού του Σαββατοκύριακου, καθώς και στον Γύρο 4 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP στο Red Bull Ring το επόμενο Σαββατοκύριακο..

«Έχει υποστεί τραυματισμό στο δεξί γόνατό του, με ένα μικρό κάταγμα, θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα δούμε αν, με λίγη τύχη, μπορεί να επιστρέψει για τον δεύτερο αγώνα στην Αυστρία», ήταν τα λόγια του  Davide Tardozzi , συντονιστή της Ducati, στα μικρόφωνα του DAZN.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο του MotoGP, Simon Crafar, ο διευθυντής της Pramac Racing Team Francesco Guidotti είπε: «Αυτή τη στιγμή, υποβάλλονται σε μαγνητική τομογραφία και μετά από αυτό θα μάθουμε περισσότερα. Σίγουρα, δεν θα οδηγήσει εδώ, και πιθανότατα στην Αυστρία θα είναι πολύ δύσκολο. Πριν δημιουργήσουμε κάποια ψεύτικα νέα ή κάτι που μπορεί να παρεξηγηθεί, θα περιμένουμε τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας και ο γιατρός θα πει τι συμβαίνει.»

Σχετικά Άρθρα