Ο Fabio Quartararo ταχύτερος της πρώτης ημέρας δοκιμαστικών στο Brno

O Fabio Quartararo, έγραψε τον ταχύτερο γύρο στα δεύτερα δοκιμαστικά της ημέρας FP2 στο Brno, ενώ όλοι οι οδηγοί κατέβασαν τους χρόνους τους!

Όπως είναι συνηθισμένο στο FP2, όλοι οι οδηγοί τα δίνουν όλα, θυμίζοντας Q2 για να εξασφαλίσουν έναν καλό χρόνο που θα τους περάσει απευθείας στο Q2.
Η θερμοκρασία ήταν ιδανική για όλους και ετσι ο «El Diablo», ο αναβάτης της Petronas Yamaha SRT, σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:55.802, που έκανε στον προτελευταίο του γύρο και του επέτρεψε να κερδίσει με μόλις 23 χιλιοστά τον Marc Marquez.

Ο Marquez έκανε χρόνο 1:55.825 που ήταν ο δεύτερος ταχύτερος της πρώτης ημέρας, ενώ αυτός και ο Quartararo, ήταν οι μόνοι οδηγοί που κατέβηκαν στο 1.55s

Εξαιρετική τρίτη θέση για τον Jack Miller  με την πρώτη Ducati της Pramac, μπροστά από τον εργοστασιακό Andrea Dovizioso και τον επίσης εργοστασιακό της Yamaha Maverick Vinales .

Ο Alex Rins κλείνει την πρώτη εξάδα με την πρώτη Suzuki, μπροστά από την Yamaha M1 του Francο Morbidelli και το  Honda της LCR Team του Cal Crutchlow .

Στην 9η θέση τελείωσε την πρώτη ημέρα ο Valentino Rossi στον τελευταίο γύρο του, ενώ την πρώτη δεκάδα που περνά προσωρινά απευθείας στο Q2 έκλεισε ο Danilo Petrucci με την Ducati.

Κατά τη διάρκεια του FP2, ο Rossi είχε ένα πρόβλημα με τον κινητήρα της M1 του, που τον ανάγκασε να αλλάξει μοτοσυκλέτα αφού όλα έδειξαν πως ο κινητήρας του “παρέδωσε πνεύμα”!

Ενδιαφέρον έχει ο ιδανικότερος γύρος του FP2 που θα μπορούσε να γίνει σήμερα!

Σχετικά Άρθρα