Ο Fabio Quartararo ταχύτερος την 2η μέρα δοκιμών στο Qatar – Δείτε τους χρόνους 

Δεύτερη ημέρα δοκιμών στο Κατάρ, και ο καλύτερος χρόνος σήμερα Κυριακή είναι του Fabio Quartararo , ο οποίος έγραψε 1: 54.038 με τον Alex Rins, και τον Maverick Viñales να ακολουθούν και να κλείνουν την κορυφαία τριάδα!

Στις επόμενες δυο θέσεις έχουμε του δυο Ιταλούς, Franco Morbidelli με την τρίτη Yamaha στην κορυφαία 4αδα και τον  Francesco Bagnaia να είναι το πρώτο Ducati της ημέρας.

Την κορυφαία 6αδα έκλεισε άλλο ένα Ducati, αυτό με τον Johan Zarco.

Πολλοί οδηγοί ήταν μεταξύ δοκιμών και μερικών προσομοιώσεων αγώνων σήμερα, δοκιμάζοντας πολλά νέα πράγματα!

Ο Quartararo είχε ένα πρόβλημα με τον κινητήρα του M1 και έμεινε για αρκετή ώρα εκτός, χωρίς να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη.

Στη Suzuki, οι δοκιμές συνεχίστηκαν με διαφορετικά πλαίσια, ένα νέο από αλουμίνιο και την προηγούμενη έκδοση και σε ένα από ανθρακόνημα, ιδίως με τον Alex Rins.

Ο Joan Mir τέλειωσε στην 7η θέση μπροστά από την επίσημη Ducati του Andrea Dovizioso, που είναι την όγδοη με 0.624s από την κορυφή.

Στην 9η θέση τέλειωσε την μέρα του ο Valentino Rossi , με τον “Doctor” να έχει κάνει 52 γύρους.

Στην 10η θέση έχουμε το πρώτο Honda με τον Takaaki Nakagami με την μοτοσυκλέτα του 2019, μπροστά από την Aprilia του Aleix Espargarò , τη Ducati του Danilo Petrucci από την KTM του Pol Espargarò.

Στην 14η θέση βρίσκουμε τον Marc Marquez με 1.055s πίσω από την κορυφή, κάτι που δείχνει πως δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση λόγω του ώμου του.

Οι δύο εργοστασιακοί οδηγοί της Honda, τα αδέλφια Marquez είχαν πτώσεις και οι δύο σε ξεχωριστές περιπτώσεις, ευτυχώς χωρίς συνέπειες.

Το πρόγραμμα δοκιμών θα συνεχιστεί την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών, αύριο Δευτέρα.

Qatar Test MotoGP Ημέρα 2 – Οι χρόνοι

Σχετικά Άρθρα