Ο Fabio Quartararo κέρδισε την Pole position στην Catalunya – Αποτελέσματα – χρόνοι

Η καλή φόρμα του Fabio Quartararo που του δίνει καλά αποτελέσματα συνεχίζεται, κερδίζοντας την 5η συνεχόμενη pole στο Montmelò της Βαρκελώνης

Ο “El Diablo” το πέτυχε με χρόνο 1: 38.853, φέρνοντας το Yamaha M1 του μπροστά από το εργοστασιακό Ducati του Jack Miller, ο οποίος πέρασε από το Q1 και ήταν πρωταγωνιστής μαζί με έναν άλλο Ducatista, τον Johann Zarco, της Team Pramac, που έκλεισε την πρώτη γραμμή εκκίνησης στην 3η θέση.

Ο Miguel Oliveira με την KTM θα είναι τέταρτος μπροστά από τον Franco Morbidelli (Yamaha Petronas), ενώ ο Maverick Vinales κλείνει τη δεύτερη σειρά, ο οποίος από αυτόν τον αγώνα έχει ως νέο τεχνικό διευθυντή τον Silvano Galbusera.

Τρίτη σειρά για την Aprilia του Aleix Espargarò, στην 7η θέση, μπροστά από το KTM του Brad Binder και το Ducati του Francesco Bagnaia.

Ο Joan Mir (Suzuki) από την δέκατη θέση θα ανοίξει την τέταρτη σειρά, όπου θα είναι μπροστά από τον Valentino Rossi (Yamaha Petronas) και τον Pol Espargarò (Honda Repsol).

Ο «Γιατρός» έπεσε στην αρχή της συνεδρίας και μετά απέτυχε να προχωρήσει πέρα ​​από την ενδέκατη θέση. Ο Marc Marquez που δεν κατάφερε να περάσει το Q1 θα ξεκινήσει από το 13η θέση μπροστά από τον Nakagami, Martin, Lecuona, Bastianini, Petrucci, Marini, Alex Marquez και Savadori.

Related Posts