Ο Dovizioso στο Mugello για το 2ο τεστ με την Aprilia – VIDEO – Photo

Μετά τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στην Jerez τον περασμένο Απρίλιο, ο Dovizioso επέστρεψε στην Aprilia για άλλες δύο ημέρες δοκιμών, αυτή τη φορά στην πίστα του Mugello (11 και 12 Μαΐου).

Η πρώτη μέρα ρυθμίστηκε από τις κακές καιρικές συνθήκες: η βροχή έκανε την άσφαλτο ολισθηρή, 1και δεν άφησε τον Ιταλό να κάνει πάνω από 15 γύρους με αποτέλεσμα να είναι λίγα τα χρήσιμα δεδομένα που συλλέχθηκαν.

Ο Dovizioso ήταν σε θέση να δοκιμάσει τις αλλαγές στην εργονομία της μοτοσυκλέτας που έκαναν οι τεχνικοί της Aprilia μετά τις υποδείξεις που έκανε ο Dovi στην Ισπανία.

Κάλυμμα ντεπόζιτου διαφορετικό από αυτό που χρησιμοποίησε ο Aleix Espargaro, καθώς και μια υψηλότερη σέλα με προεξοχή κάτω από το κάλυμμα και ένα μαξιλάρι στην ουρά για να του δώσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις αλλαγές κατεύθυνσης.

Η σημερινή δουλειά έπρεπε επίσης να επικεντρωθεί στα ηλεκτρονικά, προσαρμόζοντας τις χαρτογραφήσεις στο στυλ οδήγησης του Dovi, αλλά η βροχή δεν τους βοήθησε.

Επίσης, ο Τεχνικός Διευθυντής Romano Albesiano και ο CEO της Aprilia Racing Massimo Rivola σκέφτονται να επεκτείνουν τις δοκιμαστικές σειρές του Dovizioso στα μέσα Ιουνίου στη συνεδρία που έχει προγραμματιστεί στο Misano Adriatico (θυμηθείτε ότι η Aprilia, εκμεταλλευόμενη τις παραχωρήσεις, έχει άφθονη διαθεσιμότητα για τεστ).

Massimo Rivola: «Το ιδανικό θα ήταν να έχουμε μαζί μας τον Andrea για όλες τις δοκιμές, θα βγάλουμε συμπεράσματα. στο τέλος αυτών των δύο ημερών» ανέφερε στο Sky Sport.

Στην ιδιά πίστα βρέθηκε και ο οδηγός δοκίμων Michele Pirro με την Ducati, ο οποίος θα κάνει wild card στον αγώνα στο επόμενο Mugello.

VIDEO

VIDEO: Πατήστε για πλήρη οθόνη -Full Screen

WordPress Gallery Extra

Related Posts