Ο Dovizioso είναι έτοιμος για εντυπωσιακή επιστροφή στο MotoGP με την Aprilia

Ο Ιταλός θα συμμετάσχει σε μια τριήμερη δοκιμή στην Jerez τον Απρίλιο και θα δοκιμάσει και θα αξιολογήσει το πολύ βελτιωμένο Aprilia RS-GP

Ο Andrea Dovizioso, θα κάνει την εντυπωσιακή του επιστροφή στο MotoGP στις 12 Απριλίου αφού δέχτηκε πρόσκληση από την Aprilia για να δοκιμάσει το πολύ βελτιωμένο RS-GP.

Ο Ιταλός παρόλο που έχει ανακοινώσει ότι θα απέχει για μια χρονιά (2021) μετά την αποχώρησή του από την Ducati πέρυσι, θα επιστρέψει σε μια κορυφαία μηχανή από τις 12 έως τις 14 Απριλίου στην πίστα της Jerez ως μέρος μιας δοκιμής με το εργοστάσιο της Aprilia.

Η Aprilia και ο Aleix Espargaro έκλεψαν πολλές εντυπώσεις στο πρόσφατο τεστ στο Κατάρ, καθώς το RS-GP του 2021 έδειξε σοβαρή ανταγωνιστικότητα, τερματίζοντας στις δοκιμές μέσα στην κορυφαία εξάδα!

Τώρα, ο Dovizioso θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την Aprilia με ένα πιθανό σενάριο  να αντικαταστήσει τον αναβάτη δοκίμων, Bradley Smith που φαίνεται προς το παρόν εκτός!

Andrea Dovizioso: «Είμαι ευχαριστημένος από το ενδιαφέρον της Aprilia και όταν μιλήσαμε για τη δυνατότητα να κάνω αυτό το τεστ, δέχτηκα με χαρά την πρόσκληση να μπορέσω να οδηγήσω ξανά μια μοτοσυκλέτα MotoGP και να παραμείνω σε φόρμα, δίνοντας στους μηχανικούς τα σχόλιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω την Aprilia Racing για αυτήν την ευκαιρία.»

Massimo Rivola, CEO της Aprilia Racing: «Ήταν χαρά μου να προσκαλέσω τον Andrea. Οι μέρες δοκιμών στην Jerez θα είναι απλώς μια ευκαιρία να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα, επίσης στην πίστα. Δεν θα είναι ένα «δοκιμαστικό πάντρεμα» αλλά μια ευκαιρία να γυρίσουμε μερικούς γύρους χωρίς καμία δέσμευση για το μέλλον. Γνωρίζουμε καλά όλες τις δυνατότητες του Αντρέα και η συμβολή του θα είναι σημαντική, ακόμη και για ένα μόνο τεστ.»

 

Related Posts