Ο Domenicali ζήτησε να τιμωρηθεί ο Marquez για βρώμικη οδήγηση

Ο Claudio εξοργίστηκε με τον Marc Márquez. Θεωρεί ότι η επαφή που είχε ο Marquez μετά την εκκίνηση με τον Danilo Petrucci, κατέστρεψε τον αγώνα του Ιταλού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati μίλησε μάλιστα και με τους επικεφαλής της Pramac ώστε να ζητήσουν να επιβληθούν κυρώσεις στο Ισπανό.

«Αυτή η κίνηση ήταν λανθασμένη, ζήτησα από την Pramac να κάνει αναφορά, αναφέροντας ότι ο Marc οδήγησε πάρα πολύ βρώμικα στην αρχή του αγώνα. Αυτός ο αγώνας ήταν εξαιρετικά σημαντικός για τον Danilo, είναι αλήθεια ότι αναγκάστηκε να ζορίσει πολύ τα ελαστικά του για να βγει και πάλι μπροστά. Είναι διαφορετικό να χάνει ή να κερδίζει μια θέση στο αγώνα από μόνος του και άλλο να χάσει πέντε εξαετίας ε

νός άλλου οδηγού, όπως έκανε ο Marc στον Danilo στην αρχή του αγώνα. Πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις, ελπίζω να μην ξανά συμβούν αυτά τα πράγματα, ο Marquez είναι πολύ δυνατός, αλλά δεν πρέπει να επιτρέπεται να συμπεριφέρεται με αυτόν τον λανθασμένο τρόπο με τους άλλους αναβάτες», δήλωσε στην MARCA.

Ο Domenicali συνέχισε την επίθεση στον Ισπανό:  «Θέλω η Διεύθυνση Αγώνων να είναι πολύ αυστηρή στο θέμα αυτό. Συγκεκριμένα, όταν είναι επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, μια φορά μπορεί να συμβεί στον καθένα, συμπεριλαμβανομένων του Dovizioso. Αλλά όταν κατά τη διάρκεια ενός πρωτάθλημα συμβαίνει 15 φορές, αυτό είναι τεχνική».

Όμως ο Domenicali δεν εισακούστηκε, επειδή οι υπεύθυνοι της Pramac δεν τον άκουγαν και δεν έκαναν καμία κίνηση διαμαρτυρίας προς την διεύθυνση αγώνα.

«Ήταν στο όριο, αλλά τίποτα περισσότερο», δήλωσε ο Francesco Guidotti. «Ο Petrucci δεν μας διαμαρτυρήθηκε για τον Marc και κατηγόρησε τα ελαστικά για την απουσία του στο βάθρο.»

Related Posts