Ο Domenicali προσκάλεσε τον Keanu Reeves να δοκιμάσει το νέο Panigale V4S του 2020 – VIDEO

Είναι γνωστό ότι ο Keanu Reeves αγαπάει τις μοτοσυκλέτες – αλλά τα τελευταία χρόνια, τον βλέπαμε μόνο που τον οδήγησε με τις δικές του μοτοσικλέτες ARCH όπου είναι και μέτοχος της μάρκας.

Ο Reeves συνοδεύει τον νεαρό Αμερικανό αναβάτη Damian Jigalov, ο οποίος αγωνίζεται στην κατηγορία Junior Cup του MotoAmerica (και είναι χορηγός του).

Ενώ βρισκόταν στην πίστα Calafat στην Καταλονία, ο ηθοποιός του Χόλυγουντ είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το Panigale V4S της Ducati. Και φαίνεται ότι του άρεσε πάρα πολύ, αφού δημοσίευσε ένα βίντεο μιλώντας για την μοτοσυκλέτα, απευθυνόμενος στον CEO της Ducati, Claudio Domenicali. «Ciao Claudio, είμαι ο Keanu. Είμαι εδώ στην πίστα Calafat, στην Ισπανία. Είχα την ευκαιρία να οδηγήσω αυτή την όμορφη μοτοσικλέτα, το Panigale V4 S. Είναι ένα φανταστικό μηχάνημα, διασκέδασα πάρα πολύ, κάνει τα πάντα, είναι όμορφο. .. Συγχαρητήρια για αυτή τη φοβερή μοτοσυκλέτα.»

Ο Claudio Domenicali δημοσιεύοντας το βίντεο στο Twitter, προσκάλεσε τον Keanu Reeves να δοκιμάσει το νέο Panigale V4S του 2020 στο Mugello!: «Αυτή την εβδομάδα είχαμε έναν φίλο της Ducati που οδήγησε το V4S στην πίστα. Ομορφιά και Απόδοση στο αποκορύφωμά του! Keanu, θα επαναλάβουμε αυτή την εμπειρία σύντομα στο Mugello και τότε θα είμαι μαζί σου! Και μπορούμε ακόμη και να δοκιμάσουμε κάποια νέα πράγματα για το Panigale V4S 2020 … cool stuff!»

Σχετικά Άρθρα