Ο Δημήτρης Παπαγγέλου κέρδισε τον 1ο αγώνα SUPERBIKE του ΠΠΤ 2020 στα Μέγαρα.

Στην κατηγορία νικητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Παπαγγέλου,με Honda CBR 1000, τερματίζοντας με μεγάλη διαφορά από τον 2ο που ξεπέρασε τα 22 δευτερόλεπτα!

Δημήτρης Παπαγγέλου

Ο Παπαγγέλου που ξεκίνησε από την 2η θέση, ήταν πίσω από τον Σωτήρη Μπεγνή (Yamaha YZF R1) που έστριψε πρώτος και οδήγησε τον αγώνα για τους πρώτους γύρους, μέχρι όταν είχε μια πτώση στην πρώτη στροφή της πίστας Κ1, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί!

Ο Παπαγγέλου πέρασε στην πρώτη θέση και άρχισε να ανοίγει την διαφορά του, κάνοντας έναν μοναχικό αγώνα χωρίς καμία πίεση στην κορυφή, φτάνοντας στην πρώτη του νίκη στην μεγάλη κατηγορία!

Σωτήρης Μπεγνής

Ο Μπεγνής συνέχισε τον αγώνα αλλά με πρόβλημα στο αριστερό του τιμόνι και προσπάθησε να συνεχίσει τον αγώνα για να κερδίσει τους πολύτιμους βαθμούς αλλά τελικά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει!

WordPress Gallery Extra
Σωτήρης Μπεγνής: “Ο πρώτος αγώνας δεν πήγε καλά με μία ανώδυνη πτώση όπου δεν χτύπησα εγώ ούτε η μοτοσυκλέτα μου απλά δεν μπόρεσα να συνεχίσω τον Αγώνα γιατί το μόνο που χάλασε ήταν το αριστερό τιμόνι αλλά δεν επιτρέπει ο κανονισμός να συνεχίσω! Αύριο στον 2ο Αγώνα θα επανέλθουμε ποιο γρήγοροι Και με λίγο περισσότερη εμπειρία!”

Στην 2η θέση τερμάτισε ο Σάκης Συνιώρης, ενώ το βάθρο έκλεισε με την τρίτη θέση ο Δημήτρης Βάμβας (KAWASAKI ZX10R) κατακτώντας το πρώτο του βάθρο στην μεγάλη κατηγορία!

Δημήτρης Βάμβας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ

WordPress Gallery Extra

Related Posts