Ο Deroue κερδίζει τον 2ο αγωνιώδη αγώνα WorldSSP300 που διακόπηκε από κόκκινη σημαία στο Portimao

Ο αγώνας 2 διακόπηκε με κόκκινη σημαία μετά από το περιστατικό στην 4η στροφή, αλλά ο συντομευμένος αγώνας πρόσφερε άφθονο θέαμα και αγωνία…

Ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας της κατηγορίας Supersport 300 World Championship με μια φοβερή μάχη επτά οδηγών για τη νίκη, με νικητή τον Scott Deroue (MTM Kawasaki MOTOPORT) μετά από την κόκκινη σημαία.

Η Ana Carrasco (Kawasaki Provec WorldSSP300) κατάφερε να φτάσει στο μπροστινό μέρος του αγώνα και φάνηκε να δημιουργεί ένα κενό, αλλά ο Deroue μπόρεσε να καλύψει το κενό περίπου μισού δευτερολέπτου για να πάρει το προβάδισμα με περίπου επτά αναβάτες σε μια μάχη για τη νίκη κατά τη διάρκεια των πρώτων οκτώ γύρων του αγώνα των 10 γύρων.

Η κόκκινη σημαία σήμαινε ότι τα αποτελέσματα ελήφθησαν από το τελικό χρονικό σημείο που πέρασαν όλοι οι αναβάτες.

Ο Deroue κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα καθ ‘όλη τη διάρκεια του αγώνα παρά τις προκλήσεις από πολλούς αναβάτες. Ο Unai Orradre (Yamaha MS Racing) κέρδισε τη δεύτερη θέση κατά τη διάρκεια του θεαματικού αγώνα μετά από μια εκκίνηση του από την πέμπτη σειρά της σχάρας, με τον Yuta Okaya (MTM Kawasaki MOTOPORT) να εξασφαλίζει το πρώτο του βάθρο WorldSSP300. μετά από την πρώτη pole position της καριέρας του.

Ο Jeffrey Buis (MTM Kawasaki MOTOPORT) κέρδισε την τέταρτη θέση στον Αγώνα 2 με τον Bahattin Sofuoglu (Biblion Motoxracing Yamaha WorldSSP300 να τερματίζει στην πέμπτη θέση. Mika Perez (Prodina Ircos Team WorldSSP300) τερμάτισε στην έκτη θέση.

Ο Τομ Έντουαρντς (Kawasaki ParkinGO Team) κέρδισε την έβδομη θέση, παρά το δραματικό τερματισμό μετά από μια συντριβή με την Ana Carrasco (Kawasaki Provec WorldSSP300). το ζευγάρι που συγκρούστηκε στη στροφή 5 με την Carrasco δεν μπόρεσε να επιστρέψει στα paddock και ως εκ τούτου δεν ταξινομήθηκε στον αγώνα. Ο Thomas Brianti (Prodina Ircos Team WorldSSP300) τερμάτισε στην όγδοη θέση με τον Koen Meuffels (MTM Kawasaki MOTOPORT) στην ένατη θέση. Ο Samuel di Sora (Leader Team Flembbo) ολοκλήρωσε τους πρώτους 10.

Related Posts