Ο Danny McCanney υπόγραψε με την Gas Gas Enduro Factory

Ο νεαρός αναβάτης από το Isle of Man ολοκληρώνει την ομάδα Gas Gas Enduro Factory για την επόμενη σεζόν.Ο McCanney θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SuperEnduro και στο EnduroGP ως επίσημος αναβάτης της Gas Gas.

Ο Danny McCanney ενώνει τις δυνάμεις του με την Gas Gas Enduro Factory Team. Ο Βρετανός αναβάτης έχει υπογράψει για δύο χρόνια με την επίσημη εργοστασιακή ομάδα με επικεφαλή Team Manager τον Gio Sala.

Ο αναβάτης από τη Νήσο του Μαν επιστρέφει στην ομάδα με την οποία είχε τους πρώτους διεθνείς αγώνες του. Και γυρίζει πίσω στην νεα μοτοσυκλέτα Gas Gas EnduroGP με την οποία θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο SuperEnduro που ξεκινά στις 9 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους στην Κρακοβία της Πολωνίας και στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP, Φινλανδία στις 17 Μαρτίου 2018.

Μόλις 26 ετών, ο νεαρός αναβάτης από τη Νήσο του Μαν έχει ήδη δύο παγκόσμιους τίτλους στην αθλητική του καριέρα. Ο McCanney ανακηρύχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής του SuperEnduro Junior με Gas Gas το 2013 και, μια σεζόν αργότερα, κέρδισε επίσης τον τίτλο του Enduro Junior World Championship.

DANNY MCCANNEY
Ημερομηνία γέννησης: 12/11/1991
Τόπος διαμονής: Ντάγκλας, Νήσος Μαν (Μεγάλη Βρετανία)

Τίτλοι:
– Παγκόσμιος Πρωταθλητής Junior Enduro 2014
– Παγκόσμιος Πρωταθλητής Junior SuperEnduro 2013

Related Posts