Ο Dani Pedrosa, είναι η πρώτη επιλογή της KTM στην θέση του Zarco – τι θα κάνει ο Ισπανός ?

Αφού η KTM ανακοίνωσε ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Johann Zarco για να σπάσουν το συμβόλαιο που έχουν τα δύο μέρη μέχρι το 2020, υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με το ποιος θα καταλάβει τη θέση του Γάλλου οδηγού.

Από τη KTM δεν κρύβουν ότι μία από τις επιλογές που σκέφτονται, ίσως το αγαπημένο τους, είναι να δουν τον Dani Pedrosa να αγωνίζεται με το RC16 το 2020.

Ο Ισπανός έχει ήδη βγει στην “σύνταξη”, και τώρα δουλεύει ως οδηγός δοκιμών για την KTM. Το θέμα είναι αν θα ήθελε ο Ισπανός να γίνει ο διάδοχος του Zarco, ακριβώς όπως έχει σχολιάσει στο Speedweek.com ένα από τα «μεγάλα κεφάλια» της εταιρείας, ο Hubert Trunkenpolz.

«Η λύση που θα προτιμούσα για την Red Bull KTM Factory Team θα ήταν ένα ντουέτο οδηγών με τους Pol Espargaró και Dani Pedrosa , αλλά ο Dani υπέγραψε τη σύμβασή του ως δοκιμαστή και δήλωσε ρητά ότι δεν θέλει να ανταγωνιστεί. Ωστόσο, θα ζητήσουμε και πάλι, γιατί τώρα έχουμε μια νέα κατάσταση . Αλλά είναι απόφαση του Dani. Ό, τι αποφασίσει, θα το δεχθούμε», δήλωσε ο Trunkenpolz.

Η KTM πρέπει τώρα να λύσει το καινό στο πάζλ που άφησε ο Johann Zarco. Υπάρχει μια θέση σε μια εργοστασιακή ομάδα MotoGP για το 2020 και αυτό θα είναι ένα από τα σπουδαία ζητήματα που θα απασχολήσει την μεταγραφική αγορά άμεσα. Θα επιστρέψει ο Dani Pedrosa χάρη σε αυτή την καραμπόλα; Φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο, αν και η πόρτα φαίνεται να είναι ανοιχτή από την KTM.

Μείνετε συντονισμένοι…………

Σχετικά Άρθρα