Ο Dani Pedrosa δίνει συνέντευξη στον Dani Pedrosa – VIDEO

Ο αναβάτης της ομάδας Repsol Honda μιλά ειλικρινά σε μια εκ βάθους συνέντευξη.

Ο Dani Pedrosa δίνει μια μοναδική συνέντευξη στον άνθρωπο που τον γνωρίζει καλύτερα, τον Dani Pedrosa.

Ο αναβάτης της ομάδας Repsol Honda, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και μελλοντικός MotoGP Legend, έχει μια σε βάθος συνομιλία με τον εαυτό του μόλις ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Ο Ισπανός αντιμετωπίζει πολύ προσωπικά ερωτήματα και σχόλια για τις εμπειρίες και τις αισθήσεις που δεν είχε μιλήσει ποτέ πριν για δημοσίως. Δεν έχει κανένα δισταγμό να μιλάει για τους φόβους που έχει μερικές φορές όταν οδηγεί, σχολιάζει πώς βλέπει τα νεαρά ταλέντα που περνούν και αναρωτιέται τη συμβουλή που θα δώσει στον εαυτό του. Όπως ο ίδιος ο Pedrosa λέει: «Κάθε στιγμή είναι μοναδική και αδιάκοπη, οπότε πρέπει να την αξιοποιήσετε στο έπακρο.»

Μιλάει επίσης για το πότε ξεκίνησαν οι πρώτες γκρι τρίχες του και τις ζωτικές εμπειρίες που τον επηρέασαν περισσότερο. Αντιμετωπίζει ακόμη και το μεγάλο ερώτημα σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια για τη ζωή του μετά τη συνταξιοδότηση. Είναι μια σπάνια περίπτωση κατά την οποία ο Pedrosa ο αναβάτης και ο Pedrosa το πρόσωπο συνυπάρχουν και δεν φοβάται να αναρωτηθεί για τις μεγάλες ερωτήσεις -όσο μιλάει για τα χόμπι του, όπως ποδηλασία και ιστιοσανίδα.

Related Posts