Ο Cody Webb & o Kevin Gallas – Οι νικητές του Super Enduro στη Γερμανία

Τα αστέρια του Super Enduro ξεκίνησαν το 2018 με τον δεύτερο γύρου του Κυπέλλου, σε ένα sold out αγώνα στο SachsenArena (6.000 θεατές)!

Μετά το τέλος των έξι αγώνων της βραδιάς, οι πρωτοπόροι στην βαθμολογία άλλαξαν τόσο στο Prestige όσο και στο Junior!


Στο τέλος μιας αξέχαστης βραδιάς με τρεις τρελούς και θεματικούς αγώνες, ο Cody Webb (KTM) «καθαίρεσε» τον Taddy Blazusiak (KTM) απο την κορυφή της κατηγορίας Prestige.


Ο πρωταθλητής του AMA Endurocross του 2017 πήρε δύο νέες νίκες στη Γερμανία, καθώς και τους 3 βαθμούς μπόνους για τη νίκη του Akrapovic Super Pole.

Προς το παρόν ο Webb βρίσκεται μπροστά από το Blazusiak με 16 πόντους. Ο Billy Bolt (Husqvarna), εξακολουθεί να κατέχει την τρίτη θέση μπροστά από τον ομόσταυλο του, Colton Haaker (Husqvarna).


Στην κατηγορία Junior, η ηγεσία του πρωταθλήματος επίσης άλλαξε χέρια. Ο Kyle Flanagan (Yamaha) με μια 3η, 5η και 3η θέση δεν μπόρεσε να πιάσει με τον ρυθμό του Kevin Gallas (Husqvarna). Ο τοπικός ήρωας έδειξε στους αντιπάλους του την υπεροχή του, κερδίζοντας και τους τρεις αγώνες και τώρα βρίσκετε μπροστά στην βαθμολογία, με 12 βαθμούς μπροστά από τον Νοτιοαφρικανό.

Ο Diego Herrera (TM) και ο Ignacio Fernandez (Husqvarna) μοιράζονται την 3η θέση με 67 βαθμούς ο καθένας …

Δείτε το video με τα Highlight  των αγώνων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ PRESTIGEΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ JUNIOR


Related Posts