Ο Chaz Davies κερδίζει και τον 3ο αγώνα στην Laguna Sega , μπροστά από τον Rea, ενώ ο Bautista εγκατέλειψε!

Ο Chaz Davies,  πήρε την πρώτη νίκη του για φέτος, και την 4η σε αυτή την πίστα,  κερδίζοντας τον 3ο αγώνα στην Laguna Sega. Ο Βρετανός της Ducati έκανε μια άνετη νίκη, με διαφορά πάνω από 4 δευτερόλεπτα από τον δεύτερο Jonathan Rea.

Ο Jonathan Rea, τερμάτισε στην δεύτερη θέση παίρνοντας 20 πολύτιμους βαθμούς που μεγάλωσαν την διαφορά από τον δεύτερο Bautista στη βαθμολογία, φτάνοντας τους 21 βαθμούς . Ο Rea μετά τους πρώτους γύρους και μετά την εγκατάλειψη του Bautista φάνηκε να μην θέλει να πιέσει, σιγουρεύοντας τους 20 βαθμούς και ένα βάθρο ακόμα για φέτος!

Το βάθρο συμπλήρωσε ο οδηγός της δορυφορικής Kawasaki,  Toprak Razgatlioglu, με το δεύτερο βάθρο του στην Αμερική, αρκετά πιο πίσω από τους δυο πρώτους, με διαφορά 8.325s από τον δεύτερο και 11.658s από τον νικητή του αγώνα!

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Alex Lowes, μπροστά από τους Tom Sykes και Leon Haslam, κλείνοντας την κορυφαία εξάδα του 3ου και τελευταίου αγώνα στην Laguna Sega!

Οι Loris Baz, Jordi Torres, Marco Melandri και Michael Ruben Rinaldi συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα του αγώνα.

Ο Αμερικανικός γύρος πριν τις καλοκαιρινές διακοπές ήταν απολύτως καταστροφικός και απογοητευτικός για τον Ισπανό οδηγό της Ducati, αφού φεύγει από την Laguna Sega με το απόλυτο μηδέν στην βαθμολογία, μένοντας 81 βαθμούς πίσω από τον Jonathan Rea, μια διαφορά που φαντάζει αδύνατον να καλυφτεί!

Ο Alvaro Bautista ξεκίνησε τον 3ο αγώνα από την 10η θέση και στον 3ο γύρο του αγώνα εγκατέλειψε, αφού υπέφερε από πόνο στον ώμο του, λογω τραυματισμού από την  πτώση του νωρίτερα στον 2ο αγώνα

Επόμενος γύρος μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θα είναι στ  7-8 Σεπτεμβρίου , στο Portimao στην Πορτογαλία. Μείνετε συντονισμένοι………….

Σχετικά Άρθρα