Ο Brad Binder, ταχύτερος της πρώτης ημέρας συνολικά στο Misano 2

Ο Brad Binder έκανε τον καλύτερο χρόνο στη δεύτερη ελεύθερη δοκιμή FP1 του Grand Prix της Emilia Romagna στο Misano 2.

Ο αναβάτης της KTM πέτυχε τον καλύτερο γύρο με χρόνο 1:31.628, που ήταν ο καλύτερος συνολικά της πρώτης ημέρας.

Δεύτερο καλύτερο χρόνο με 1’31.630, έκανε με το Honda της ομάδας LCR και τον Ιάπωνα, Takaaki Nakagami με μόλις 0.002 χιλιοστά διαφορά .

Ο Fabio Quartararo (Yamaha Petronas) που ήταν ο ταχύτερος στο FP1, ήταν  τρίτος στο FP2 και της ημέρας συνολικά μόλις 16 χιλιοστά (0.016 ) από την κορυφή και 25 χιλιοστά μπροστά από τον φίλο του, και τον επόμενο συμπαίκτη του, Maverick Vinales.

Πολύ κοντά στον πρώτο, o Pol Espargarò, ο οποίος παρά την πτώση του χωρίς συνέπειες είναι πέμπτος μόλις 71 χιλιοστά πίσω από τον ομόσταυλο του, Brad Binder.

Ο Danilo Petrucci, ήταν το καλύτερο Ducati της ημέρας, και στο FP2. Ο «Petrux» με διαφορά 0,345 από τον Binder είναι μπροστά από το KTM του Miguel Oliveira, το Ducati του Johann Zarco της ομάδας Avintia και το Suzuki του Joan Mir.

Κλείνοντας τους Top Ten, του FP2, ο Francesco Bagnaia, ο οποίος όμως είναι ο πρώτος από αυτούς που δεν πέρασαν απευθείας στο Q2, δεδομένου ότι ο Franco Morbidelli είναι στους δέκα πρώτους της ημέρας με τα συνδυασμένα αποτελέσματα με τον χρόνο του από το FP1 σήμερα το πρωί.

Ο Valentino Rossi και ο Andrea Dovizioso είναι επίσης εκτός, του προσωρινού Q2,  αντίστοιχα στη δωδέκατη και δέκατη όγδοη θέση, αλλά θα έχoυν το FP3 διαθέσιμο αύριο το πρωί για να ανακτήσουν το χρόνο τους και να διεκδικήσουν μια θέση στο Q2.

Related Posts