Ο Billy Bolt ανανέωσε με τη Husqvarna μέχρι το τέλος του 2021

Η Husqvarna ανακοίνωσε την ανανέωση της σύμβασης με τον Billy Bolt. Ο νεαρός Βρετανός θα συνεχίσει έτσι να υπερασπίζει τα χρώματα του εργοστασίου της Husqvarna στο World Enduro Super Series μέχρι το τέλος της σεζόν του 2021.

Ο Bolt βρίσκεται τρίτος στην προσωρινή κατάταξη του World Enduro Super Series. Ξεκινώντας το πρωτάθλημα με μια εντυπωσιακή νίκη στο Extreme XL Lagares, ο Billy είναι ο κορυφαίος αναβάτης της ομάδας Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing στη μέση του δρόμου στο εναρκτήριο πρωτάθλημα WESS. Μόλις 21 ετών, ο Bolt είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα στην παγκόσμια σκηνή αγώνων Enduro. Μαζί με τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα στη συνεχιζόμενη σειρά WESS, το 2018 ο Βρετανός εξασφάλισε επίσης τη νίκη SuperEnduro ντεμπούτο του στη Σουηδία για να γίνει ο πρώτος επιλαχών του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM SuperEnduro.

Billy Bolt: «Είμαι πραγματικά ευτυχής να ανανεώσω τη σύμβασή μου με την Husqvarna για άλλα τρία χρόνια. Είμαι σε μια εξαιρετική θέση τώρα και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μπορεί να προσφέρει όλα όσα χρειάζονται για να πάει η καριέρα μου στο επόμενο επίπεδο. Η επέκταση της σύμβασής μου δίνει την ασφάλεια και τη σταθερότητα για να συνεχίσω να βελτιώνομαι στο μέλλον. Η ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα είναι μία από τις καλύτερες στο paddock, το οποίο είναι ένα τεράστιο μέρος του γιατί είμαι τόσο ευτυχής που συνεχίζω μαζί τους. Αισθάνομαι την τύχη να συμμετάσχω στην ομάδα της Rockstar Energy Husqvarna και έχω τεράστιο κίνητρο να συνεχίσω να δίνω το καλύτερο εαυτό μου.»

Related Posts