Ο Ben Spies τραυματίστηκε σε προπόνησης Enduro στο Τέξας

O Ben Spies δεν θα κάνει το ντεμπούτο του στο Kenda AMA National Enduro Championship 2018 τον επόμενο μήνα, αφού τραυματίστηκε κατά την διάρκεια προπόνησης στο Τέξας την περασμένη εβδομάδα, που είχε σαν αποτέλεσμα αρκετά σπασίματα και ρήξη πνεύμονα.

Ο Spies δήλωσε: “Έφυγα όταν έκανα ένα άλμα και ήξερα ότι την είχα πατήσει”, δήλωσε ο Spies όταν βγήκε από το νοσοκομείο αυτό το περασμένο Σάββατο. “Το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχα αρκετό χώρο να κάνω το άλμα και να πετάξω τη μοτοσυκλέτα και έπρεπε να περάσω πάνω από τις μπάρες, κάτι που δεν κατέληξε καλά: Δύο σπασμένα πλευρά, και έσπασα την ωμοπλάτη κάθετα με τρία ακόμη μικρότερα κατάγματα. Είμαι σμπαραλια. ”

Εκτός από τη σειρά Enduro, ο Spies σχεδίαζε να τρέξει και σε κάποιους αγώνες του Enduro του Kenda Full Gas Sprint – αλλά αυτά τα σχέδια είναι τώρα σε αναμονή, ενώ οι γιατροί καθορίζουν την έκταση των τραυματισμών του Spies. Ο Spies έχει περάσει πολλά, αλλά δεν πρόκειται να παρατήσει την καριέρα του στους off-road αγώνες τόσο εύκολα. “Σίγουρα θα χάσω τρεις ή τέσσερις αγώνες, αλλά μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα θα είμαι έτοιμος.”

Related Posts