Ο Βασίλης Παντελεάκης με τη φόρα του Πρωταθλητή

Δελτίο Τύπου Αθήνα 09/06/2016: Ξεκίνησε το MiniGP cup για φέτος. Πρώτη του στάση την Κυριακή 05/06/16 στο Kartodromo των Αφιδνών.

IMG_9090Ο ανταγωνισμός αυξημένος από πέρυσι με μεγάλη βελτίωση όλων των παιδιών παρά τις λίγες συμμετοχές. Μετά απο μεγάλη μάχη με τον Σπύρο Φουρθιώτη και με απίστευτο ρυθμό γυρνώντας στα 58” βγήκε νικητής στον πρώτο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος, παίρνοντας για ακόμη μια φορά την καρό σημαία, και κρατώντας το απόλυτο στην διοργάνωση.

IMG_8903Η Κυριακή ξεκίνησε με τα χρονομετρημένα όπου κατεβάζοντας 2 δευτερόλεπτα από τα δοκιμαστικά του Σαββάτου πήρε την δεύτερη θέση στην εκκίνηση με χρόνο 58,232”, μόλις 0,035” πιο αργός από τον πρώτο. Στον αγώνα κάνοντας μία πολύ δυναμική εκκίνηση προσπέρασε τον Σπύρο στην πρώτη στροφή, δίνοντας τον ρυθμό στον αγώνα. Μετά από 10 πολύ δυνατούς γύρους, σημειώνοντας και πάλι ρεκόρ πίστας στην κατηγορία με 58,252” πήρε την πρώτη του νίκη για φέτος.

Panteleakis_FamilyΤο απότελεσμα ήταν ιδιαίτερα καλό μετά από την πολύμηνη αποχή του από τις ελληνικές πίστες λόγω της πορείας του στον Ιταλικό πρωτάθλημα minimoto. Επόμενη στάση στο θρυλικό Μugello στις 25-26 Ιουνίου για τον επόμενο αγώνα. Αξίζει να αναφέρουμε την φοβερη διοργάνωση του MiniGP cup, από τον σύλλογο “ΆΡΗ”, παρά τις δυσκολίες της εποχής. Απέδειξε ότι μπορεί να διοργάνωσει αγώνες Ευρωπαϊκού επιπέδο.

Aponomi_KidGP_CHBΜπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία του Βασίλη στην σελίδα του στο facebook: https://www.facebook.com/VasilisPanteleakisMoto/

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους:
Panteleakis

 

Σχετικά Άρθρα