Ο Andrea Locatelli κέρδισε και τον 2ο αγώνα στο Portimao γράφοντας ένα νέο ρεκόρ!

Ο Ιταλός Rookie γραφεί ιστορία καθώς γίνεται ο πρώτος αναβάτης που κέρδισε πέντε συνεχόμενους αγώνες στην κατηγορία WorldSSP.

Ο Ιταλός Andrea Locatelli (BARDAHL Evan Bros. WorldSSP Team) διεκδίκησε και κέρδισε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport, και έγινε ο πρώτος αναβάτης που πέτυχε αυτό το ρεκόρ.

Ο Locatelli κέρδισε και τον 2ο αγώνα στο Portimao και φέτος είναι ο μοναδικός νικητής έως τώρα για την κατηγορία!

Ο Locatelli έστριψε τέταρτος, παρά το ότι ξεκίνησε από την pole position, με τον Jules Cluzel (GMT94 Yamaha) , τον συμπαίκτη του Corentin Perolari και τον Isaac Viñales (Kallio Racing) να προηγούνται του πρωταθλητή. Ο Locatelli πέρασε γρήγορα τον Viñales και τον Perolari αλλά έπρεπε να παλέψει με τον Cluzel σχεδόν στο μισό αγώνα πριν καταφέρει στον 9ο γύρο να περάσει στην κορυφή του αγώνα και να πάρει έναν ακόμα τερματισμό κάνοντας το απολυτό έως τώρα!

Ο Cluzel ολοκλήρωσε τον αγώνα των 17 γύρων στη δεύτερη θέση με τον Ισπανό αναβάτη Viñales να κλείνει το βάθρο με την τρίτη θέση.

Ο Steven Odendaal (EAB Ten Kate Racing) κέρδισε την τέταρτη θέση στον Αγώνα 2 στο Portimao, μετα από μάχη με τους Perolari, Philipp Oettl και Manuel Gonzalez (Kawasaki ParkinGO Team) Ο Oetll τερμάτισε στην πέμπτη θέση με τον Gonzalez να περνάει το Perolari στην έκτη θέση με μόλις 0,045s.

 

Related Posts