Ο Andrea Iannone περιμένει το αποτέλεσμα του Β-τεστ ντόπινγκ στις 7 Ιανουαρίου

Ο δικηγόρος του Andrea ζήτησε να ανοίξει το δείγμα Β. Ο οδηγός της Aprilia θέλει να απορρίψει τους ισχυρισμούς για το – και ο χρόνος που θα γίνει αυτό θα είναι σύντομος.

Την Τρίτη, η FIM ανακοίνωσε ότι ο Andrea Iannone έχει αποκλειστεί προσωρινά επειδή μια απαγορευμένη ουσία από την ομάδα των συνθετικών αναβολικών ανδρογόνων στεροειδών ανιχνεύθηκε σε δείγμα ούρων από τις 3 Νοεμβρίου. (Δείτε περισσότερα εδώ >>)

Ο οδηγός της Aprilia αρχικά έδειξε έκπληκτος, αλλά αντέδρασε αμέσως: ο δικηγόρος του Antonio De Rensis επιβεβαίωσε στο «La Gazzetta dello Sport» ότι το δείγμα Β είχε ήδη ανοιχτεί: «Η 7η Ιανουαρίου είναι ίσως η ημερομηνία κατά την οποία το αποτέλεσμα θα είναι γνωστό. » Μέχρι τότε, ο δικηγόρος ζήτησε προσοχή και σύνεση.

Ο Iannone και ο δικηγόρος του πήραν συμβουλές από τον καθηγητή Alberto Salomone από το Πανεπιστήμιο του Τορίνο. Ο Salomone εργάζεται επίσης ως επόπτης του περιφερειακού κέντρου για το ντόπινγκ και την τοξικολογία.

Εάν το τεστ Β είναι επίσης θετικό, το Διεθνές Πειθαρχικό Δικαστήριο (IDC) της FIM θα συνεδριάσει μέσα στις επόμενες ημέρες που μπορεί να φτάσουν και τις 45 ημέρες για να αποφασίσει. Η τελευταία λύση θα είναι το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) στη Λοζάνη.

Υπενθύμιση: Μετά την χειμερινές διακοπές, η Aprilia ξεκινά τη δοκιμή shakedown στις 2 Φεβρουαρίου 2020 και η πρώτη επίσημη δοκιμή του ξεκινάει στις 7 Φεβρουαρίου.

Εν τω μεταξύ, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης δηλώνουν σταθερά ότι η ουσία που βρέθηκε στο δείγμα ούρων του Iannone είναι η drostanolone: ​​το στεροειδές χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού και τώρα χρησιμοποιείται για τη δημιουργία μυών, ιδιαίτερα στη σκηνή του bodybuilding, λόγω των ισχυρών ανδρογόνων ιδιοτήτων του.

Related Posts