Ο Andrea Iannone κάνει απολογισμό της σεζόν του MotoGP 2017 στην Suzuki

Ο Andrea Iannone κάνει απολογισμό της πρώτης του χρονιάς με την ομάδα Suzuki GSX-RR SUZUKI ECSTAR στο MotoGP στην σεζόν του 2017.

Ο Andrea Iannone ολοκλήρωσε τη σεζόν του 2017 στην 13η θέση, αφού σημείωσε 70 βαθμούς!

Andrea Iannone : «Αυτή η χρονιά δεν ήταν εύκολη για εμάς, και σίγουρα πιο δύσκολη από το αναμενόμενο. Όταν δοκίμασα το GSX-RR για πρώτη φορά στη Βαλένθια πέρσι, το συναίσθημά μου ήταν πολύ καλό και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να έχουμε καλά αποτελέσματα με όλη την ομάδα.»

«Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη. Παρά τον πρώτο καλό αγώνα στο Κατάρ, μου πήρε πολύ χρόνο για να συνηθίσω το Suzuki. Ο διευθυντής της ομάδας, ο Marco Rigamonti, και εγώ ήμασταν νέοι στην ομάδα της Suzuki, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να ξεκινήσουμε από τη αρχή με τη γνώση της μοτοσικλέτας και της φιλοσοφίας της Ιαπωνικής εταιρείας.»

«Κάθε ομάδα MotoGP είναι διαφορετική και όταν πάς μετά από πολλά χρόνια σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεις την δουλειά και πώς να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα. Αλλά καθώς ο χρόνος περνά στο box, μαθαίνεις να εμπιστεύεσαι τους συναδέλφους και να απολαμβάνεις τα πολλά πράγματα που μπορούν να σας εξηγήσουν και να σου διδάξουν για την μοτοσυκλέτα.»

«Η υπομονή και η συγκέντρωση είναι το κλειδί της επιτυχίας, είναι κάτι που πάντα πίστευα. Και αυτό έχει αποδειχθεί και πάλι φέτος. Συνεχίσαμε να δουλεύουμε, σιγά-σιγά, βήμα βήμα. Είχαμε πολλές απογοητεύσεις, αλλά ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές, δεν έχασα ποτέ την πίστη μας στη σκληρή δουλειά.»

«Τέλος, στο Μπρνο και την Αραγονία, οι νέες τεχνικές αναβαθμίσεις μας βεβαίωσαν τις πεποιθήσεις μας, βρήκαμε λάθη, είχαμε λύσεις και το 2018 φαίνεται πιο ελπιδοφόρο μετά από αυτό. Ήρθε από το έργο της ομάδας, το οποίο είναι το κλειδί.»

«Ο Alex Rins επέστρεψε από τραυματισμό και μας έδωσε πολύτιμη βοήθεια για να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες, όπως και ο Sylvain Guintoli, ο οποίος μας έδωσε τη γνώμη και εμπλούτισε τις προοπτικές μας μέσα από περισσότερες απόψεις. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον Takuya Tsuda, ο οποίος έκανε τη σκληρή δουλειά, στο να δοκιμάσει τα νέα εξαρτήματα στο Hamamatsu της Ιαπωνίας. Όλοι μαζί, μπορέσαμε να γίνουμε ισχυροί και σίγουροι, επιτρέποντας στην ομάδα να εργάζεται πιο εντατικά και οι μηχανικοί να έχουν περισσότερη κατεύθυνση.»

«Μαζί με την ομάδα μου, κατορθώσαμε να αφήσουμε πίσω την αρχή της σεζόν, η οποία μας έδωσε πολλούς πονοκεφάλους, επειδή πιστεύουμε σε όλους μας και έχουμε εμπιστοσύνη στη δύσκολη δουλειά του καθενός, που είναι το κύριο μάθημα που έχω από αυτή την πρώτη σεζόν με τη Suzuki στο MotoGP.»

Related Posts