Ο Alvaro Bautista κυριαρχεί και στην Ταϊλάνδη νικώντας και στον 3ο αγώνα

Ο Alvaro Bautista συνεχίζει την απόλυτη κυριαρχία του και στον 2ο γύρο στην Ταϊλάνδη, κερδίζοντας και τον 3ο αγώνα αυτού του Σαββατοκύριακου.

Ο Ισπανός εχει κάνει το απόλυτο έως τώρα πτωχαίνοντας; Έξι νίκες στην σειρά, κάτι που κάνει για πρώτη φορά πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία!

Στον 3ο αγώνα ξεκίνησε και πάλι από την πρώτη θέση και έστριψε πρώτος και έμεινε μπροστά ανοίγοντας γύρο με τον γύρο την διαφορά του από τον δεύτερο Rea χωρίς να απειληθεί καθόλου τερματίζοντας άνετα στην πρώτη θέση με διαφορά πάνω από 10 δευτερόλεπτα!

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο τέσσερεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Jonathan Rea κάνοντας έναν μοναχικό στην ουσία αγώνα, αφού δεν μπόρεσε να πλησιάσει τον Bautista μπροστά του, αλλά και χωρίς να απειληθεί από τον Alex Lowes που ήταν αρκετά κοντά του!

Το βάθρο συμπλήρωσε και πάλι ο  Alex Lowes με διαφορά πάνω από 2 δευτερόλεπτα πι από τον Rea, διαμορφώνοντας ετσι με την ιδία σύνθεση και το τρίτο βάθρο του Σαββατοκύριακου στην Ταϊλάνδη!

Για την 4η θέση είδαμε την μεγαλύτερη μάχη μεταξύ τεσσάρων οδηγών για αρκετούς γύρους, μεταξύ των Michael Van Der Mark, Leon Haslam, Marco Melandri και Chaz Davies.
λίγους γύρους πριν το τέλος ο Chaz Davies εγκατέλειψε τον αγώνα, έχοντας κάνει την καλύτερη ίσως εμφάνιση του  έως τώρα.

Την 4η θέση τελικά κέρδισε ο οδηγός της Yamaha, Michael Van Der Mark, που νίκησε τον οδηγός της Kawasaki, Leon Haslam, ενώ ο Marco Melandri έκλεισε την κορυφαία εξάδα του αγώνα!

Οι Sandro Cortese, Michael Ruben Rinaldi, Toprak Razgatlioglu και Jordi Torres συμπληρώσαν την πρώτη δεκάδα!

 

Σχετικά Άρθρα