Ο Αλέξης Γεωργαντάς Κυρίαρχος και στον αγώνα ΜΧ στα Τρίκαλα

O ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΤΗΣ HUSQVARNA MOTUL MICHELIN ACERBIS TEAM ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MX2

Μετά από τέσσερα χρόνια το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross επέστρεψε στα Τρίκαλα. Η τοπική λέσχη προετοίμασε κατάλληλα την πίστα του Πρίνου και διοργάνωσε άψογα τον 4ο αγώνα του Πρωταθλήματος.

Ο «συνήθης ύποπτος» της κατηγορίας MX2, Αλέξης Γεωργαντάς, πάνω στην HUSQVARNA FC 250 έδειξε ξανά πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Κυρίαρχος και στα Τρίκαλα ο Αλέξης Γεωργαντάς

Ο αναβάτης της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN ACERBIS TEAM κέρδισε το Α’ σκέλος με διαφορά μεγαλύτερη των 18 δευτερολέπτων από τον δεύτερο, σημειώνοντας και τον ταχύτερο γύρο. Βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τους χρόνους του, πήρε εύκολα τη νίκη και στο Β’ σκέλος, κατακτώντας τη δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά και την πρώτη με δύο νίκες σε ισάριθμα σκέλη.

Ο Άρης Τσαρνάς, πραγματοποιώντας μια ακόμη πειστική εμφάνιση, ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου στην κατηγορία MX1. Πάνω στην HUSQVARNA FC 450, o αναβάτης της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN ACERBIS TEAM τερμάτισε αρχικά στην 4η θέση του Α’ σκέλους. Επέστρεψε αποφασισμένος στο B’ σκέλος και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, γεγονός που του χάρισε και την 3η θέση συνολικά.

Στο 3ο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Άρης Τσαρνάς

Η HUSQVARNA MOTUL MICHELIN ACERBIS TEAM ανανεώνει το αγωνιστικό της ραντεβού για τον πέμπτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross που είναι προγραμματισμένος να γίνει στα Δουνέϊκα Ηλείας στις 11 και 12 Μαΐου.

#21 Αλέξης Γεωργαντάς – Husqvarna FC 250: “Ήταν ένα από τα καλύτερα αγωνιστικά Σαββατοκύριακα για εμένα και την ομάδα μου. Καταφέραμε να πάρουμε και δύο νίκες σε ισάριθμα σκέλη και βλέπουμε ότι οι κόποι μας ανταμείβονται. Βάζοντας στην άκρη τα λάθη στο Α΄ σκέλος, οδήγησα γρήγορα, με αποτέλεσμα να πάρω διαφορά ασφαλείας και αργότερα με την καθοδήγηση της ομάδας μου να οδηγήσω σταθερά και να κερδίσω. Στο Β΄ σκέλος, κάνοντας μέτρια εκκίνηση, βρέθηκα στην 7η θέση στην πρώτη στροφή. Γρήγορα βρέθηκα στην 3η και με μεθοδικότητα κατάφερα να αναρριχηθώ στην πρώτη θέση όπου και τερμάτισα χωρίς να απειληθώ από τους αντιπάλους μου.”

#91 Άρης Τσαρνάς – Husqvarna FC 450: “Στο Α΄ σκέλος, μετά από μια μέτρια εκκίνηση και προσπαθώντας να παραμείνω στις πρώτες θέσεις, είχα μια πτώση που μου κόστισε σε χρόνο. Παρά την ατυχία που είχα, προσπάθησα για το καλύτερο μέχρι το τέλος και κατάφερα να φτάσω μέχρι την 4η θέση. Στο Β΄ σκέλος μετά την εκκίνηση, βρέθηκα 7oς. Ανέκτησα γρήγορα δύο θέσεις, ανεβάζοντας ρυθμό και παρά την πολλή σκόνη βρέθηκα να αγωνίζομαι με τους αντιπάλους μου για την 3η θέση την οποία και κατέκτησα τελικά. Το γεγονός αυτό μου έδωσε την τρίτη θέση στο σύνολο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ου αγώνα του Πανελληνίου Μotocross στα Τρίκαλα με νικητές Τουρατζίδη και Γεωργαντά

 

Σχετικά Άρθρα