Ο Alex Rins αφιέρωσε το βάθρο του στον Luis Salom – VIDEO

Ακριβώς όπως ο Takaaki Nakagami που απέδωσε φόρο τιμής στον φίλο του Shoya Tomizawa μετά το Grand Prix στο Misano 2, ο ,Alex Rins σταμάτησε μπροστά από το γιγαντιαίο πορτρέτο του Luis Salom μετά τον αγώνα της Καταλονίας.

Στη συνέχεια αφιέρωσε το βάθρο του σε αυτόν: «Θέλω να αφιερώσω αυτόν τον αγώνα σε όλες τις οικογένειες που πάσχουν από τον Covid-19, καθώς και στην οικογένειά μου και στον Luis Salom.»

VIDEO

«Αυτός ο αγώνας ήταν δύσκολος για μένα, όπως το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Ήταν τρεις αγώνες στη σειρά, και ειλικρινά δεν είμαι 100% σωματικά λόγω του τραυματισμού στον ώμο μου στο Jerez. Ωστόσο, είμαι πολύ χαρούμενος με αυτόν τον αγώνα! Ήμουν πολύ πίσω στην σχάρα εκκίνησης και προσπάθησα να κρατήσω το μυαλό μου ελεύθερο και να επιστρέψω βήμα-βήμα. Ήταν τέλεια !»

«Έχω δυσκολευτεί πολύ τις τελευταίες εβδομάδες, και να πάρω ένα βάθρο εδώ σήμερα στον αγώνα στο σπίτι μου είναι φανταστικό. Έχω δουλέψει σκληρά με την μοτοσυκλέτα και η ομάδα έχει δουλέψει πολύ σκληρά και με υποστήριξε πολύ, γι ‘αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους θαυμαστές για την υποστήριξή τους και για τη στάση μου σε αυτήν την δύσκολη σεζόν. Είμαι τόσο χαρούμενος.»

Στις 3 Ιουνίου 2020 συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από το θάνατο του οδηγού της Moto2, Salom (3 Ιουνίου 2016), μετά από σοβαρό ατύχημα που υπέστη κατά την διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών του GP της Catalunya, ατύχημα το οποίο κανένας στο paddock δεν ξεχνά, όπως και τον  Luis Salom με το αιώνιο χαμόγελό του.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ >>> Luis Salom – Αφιέρωμα – Video – Photo

 

Related Posts