Ο Alex Marquez ταχύτερος στα πρώτα δοκιμαστικά FP1 στο Aragon 2

Ο Alex Marquez έκανε τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη ελεύθερη περίοδο δοκιμών στο 2 για το Teruel Grand Prix, του ενδέκατου γύρου 2020.

Ο αναβάτης της Repsol Honda Team, δεύτερος την περασμένη Κυριακή στον αγώνα του Aragon 1, έγραψε τον καλύτερο χρόνο με 1:48.184, ενώ στον τελευταίο γύρο στην προσπάθεια του να γράψει έναν ακόμα ταχύτερο γύρο είχε πτώση, ευτυχώς χωρίς συνέπειες.

Δεύτερη θέση για μια άλλη Honda, αυτή της ομάδας LCR του  Takaaki Nakagami, που προηγήθηκε της Suzuki του πρωτοπόρος της βαθμολογίας , Joan Mir και της Honda του δοκιμαστή Stefan Bradl, μια εξαιρετική απόδοση, για την Honda, που βλέπει τρεις μοτοσυκλέτες της στις 4 πρώτες θέσεις!

Ο Franco Morbidelli (Team Petronas) έκανε τον πέμπτο ταχύτερο γύροκαι είναι ο καλύτερος αναβάτης της Yamaha αφού προηγείται του Maverick Vinales, ενώ στην 7η θέση τέλειωσε το FP1 το πρώτο Ducati, αυτό του Αυστραλιανού Jack Miller.

Οι αδελφοί Espargarò στην 8η και 9η θέση, με τον Aleix (Aprilia) μπροστά από τον Pol (KTM) και τον Cal Crutchlow (Team LCR) που είχε πρόβλημα με το Honda RC213V του στο τέλος της περιόδου να κλείνει την κορυφαία δεκάδα!

Ο Johann Zarco με το Ducati της Team Avintia είναι στη ενδέκατη θέση, ενώ οι επίσημοι οδηγοί της Ducati, Danilo Petrucci και Andrea Dovizioso βρίσκονται αντίστοιχα στη δέκατη τέταρτη και τη δέκατη έκτη θέση.

Ο κυριότερος διεκδικητής του τίτλου 2020, Fabio Quartararo (Yamaha Petronas), τέλειωσε στην 17η θέση.

Related Posts