Ο Alberto Puig ενημερώνει για την πορεία του τραυματισμού του Marc Marquez

Την Παρασκευή στο Grand Prix της Αυστρίας, ο Διευθυντής της Repsol Honda, Alberto Puig, παρουσίασε μια ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez ανακάμπτει από την δεύτερη εγχείρηση στο σπασμένο του βραχίονα.

«Πονάει, προφανώς και αναρρώνει σιγά-σιγά, αλλά μια δεύτερη επέμβαση είναι πάντα πιο περίπλοκη από την πρώτη. Αναπαύεται, είναι ήρεμος και προφανώς θα ήθελε να είναι εδώ, αλλά κατανοεί ότι έχει να επιλύσει το πρόβλημα του που θα πάρει τον χρόνο του. Ο Μαρκ είναι ένα πολύ αισιόδοξο άτομο, γεννημένος ένας μεγάλος μαχητής, δεν χρειάζεται να το πω τώρα. Αργότερα όταν όλα θα έχουν περάσει, θα κοιτάξει πίσω και σίγουρα θα βγάλει θετικά συμπεράσματα και σίγουρα θα έχει μάθει πολλά από όλη αυτή την ιστορία» , δήλωσε ο διευθυντής της ομάδας Repsol Honda σχετικά με την κατάσταση του Marquez.

Κατ ‘αρχήν, γνωρίζοντας πώς είναι ο Márquez, σίγουρα ο προσωπικός του στόχος είναι να επιστρέψει στο Misano. Για αυτόν τον αγώνα υπάρχουν λιγότερα από ένα μήνα, καθώς θα διοργανωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου. «Ο στόχος είναι να δοθεί χρόνος στο κάταγμα και να επουλωθεί μέρα με τη μέρα, και να δούμε πώς εξελίσσεται, κατανοώντας ότι δεν είναι θέμα εβδομάδων. Είναι ένα σημαντικό κάταγμα, αλλά η εξέλιξη του ασθενούς και η κατανόηση του είδους του κατάγματος που έχει είναι επίσης σημαντική. Νομίζω ότι όλοι το καταλαβαίνουμε και βασιζόμαστε σε αυτό, μέρα με τη μέρα ».

«Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει στο Μισάνο, δεν έχουμε συγκεκριμένη ημερομηνία στο μυαλό, υπάρχει ένας τραυματισμός που πρέπει να πάρει τον χρόνο του. Όταν αγωνίζεστε για πολλά χρόνια γνωρίζετε αυτές τις καταστάσεις, όταν υπάρχει ένας κορυφαίος οδηγός που δεν αισθάνεται καλά. Η ζωή στον αθλητισμό έχει σκαμπανεβάσματα, είχαμε πολλές υψηλές στιγμές, οπότε αν υπάρχει μια αρνητική στιγμή πρέπει να γίνει αποδεκτή»

Related Posts