Νικητές του 2ου αγώνα ΠΠΤ 2021 στις Σέρρες – Αποτελέσματα

Την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021, συνεχίστηκε με τον 2ο από τον διπλό αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, που γίνεται μαζί με το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην πίστα των Σερρών!

SUPERBIKE

Στην μεγάλη κατηγορία SUPERBIKE, ο Σάκης Συνιώρης (YAMAHA R1) κέρδισε τον 2ο αγώνα του ΠΠΤ 2021, ενώ βγήκε 2ος στο Βαλκανικό, και τώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Σωτήρη Μπεγνή, τον νικητή του 1ου αγώνα!

SUPERSPORT

Στην μεσαία κατηγορία SUPERSPORT, o Δημήτρης Καρακώστας (HONDA CBR 600) επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στην κατηγορία SUPERSPORT και στον 2ο αγώνα του ΠΠΤ 2021 που γίνεται μαζί με το Βαλκανικό, κερδίζοντας και στα δυο Πρωταθλήματα, και τώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

RACING 

Στην κατηγορία RACING ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης (Moriwaki 250) σε ένα δικό του ρυθμό και χωρίς να μπορέσει να τον απειλήσει κάνεις κέρδισε τον 2ο αγώνα του ΠΠΤ 2021 στις Σέρρες, και τώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

SS300


Στην κατηγορία SS300, ο Παναγιώτης Κόκκινος ήταν ο νικητής και του 2ου αγώνα του ΠΠΤ 2021, ενώ ήταν 8ος στο Βαλκανικό, και τώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!


OPEN 

Τέλος στην κατηγορία OPEN – Senior, ο Επαμεινώντας Καρυώτης (SUZUKI GSXR 1000) κέρδισε τον 2ο αγώνα του ΠΠΤ 2021 στις Σέρρες και τώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Μπούρο, τον νικητή του 1ου αγώνα!

 

Related Posts

αρχειοθετημένο στις: NEA