Νέο Yamaha Tricity 300 – Ό,τι καλύτερο για την πόλη – Παρουσίαση στο 46ο Tokyo Motor Show 2019

Το νέο 3-τροχο μοντέλο της απευθύνεται στους πελάτες της δημοφιλούς κατηγορίας Mobility

Η Yamaha είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στην τεχνολογία 3-τροχων μοτοσυκλετών και είναι πλέον έτοιμη να ανανεώσει την κατηγορία με το νέο , ένα ποιοτικό μοντέλο πολλαπλών τροχών που προσφέρει μια εντελώς νέα εικόνα σε αυτό το σημαντικό τμήμα της Ευρωπαϊκής αγοράς.
Αξιοποιώντας το βάθος των γνώσεων που αποκόμισαν από την ανάπτυξη και την παραγωγή του Tricity 125 και των μοντέλων NIKEN με τεχνολογία συνδυασμένης κλίσης τροχών (LMW), οι σχεδιαστές της Yamaha δημιούργησαν ένα μοντέρνο, σύγχρονο και δυναμικό 3-τροχο με προδιαγραφές που κυριαρχούν στην αγορά. Το Tricity 300 έχει βασιστεί στο πρωτότυπο μοντέλο 3CT που προσέλκυσε τεράστιο ενδιαφέρον όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2018 και είναι έτοιμο να εντυπωσιάσει το 2020 με τις κορυφαίες για την κατηγορία προδιαγραφές του, την ανταγωνιστική τιμή και την απαράμιλλη ποιότητά του.

Tricity 300: Εύκολο στην οδήγηση και προσιτό στους οδηγούς αυτοκινήτων με άδεια οδήγησης κατηγορίας “Β”*
Το νέο 3-τροχο σκούτερ της κατηγορίας Urban Mobility διαθέτει κινητήρα “BLUE CORE” και άρθρωση του συστήματος συνδυασμένης κλίσης των τροχών που σχεδιάστηκε ειδικά γι’ αυτό το μοντέλο. Οι κεκλιμένοι μπροστινοί τροχοί του Tricity 300 παρέχουν φυσική κίνηση και σιγουριά στις στροφές, ενώ τα υψηλά επίπεδα πρόσφυσης που προσφέρουν οι δύο μπροστινοί τροχοί ενισχύουν την αίσθηση ευστάθειας ακόμα και πάνω σε βρεγμένο ή ολισθηρό οδόστρωμα.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Tricity 300 είναι το γεγονός ότι μπορούν να το οδηγήσουν άτομα με άδεια οδήγησης αυτοκινήτου κατηγορίας “Β” *, οπότε είναι ένα από τα πιο προσιτά μοντέλα Urban Mobility μεγαλύτερου κυβισμού της Yamaha και έχει τη δυνατότητα να προσελκύσει ένα εντελώς νέο κοινό.

Με την κομψή του σχεδίαση, το Tricity 300 κατέχει κυρίαρχη θέση στην κατηγορία Urban Mobility. Σε αντίθεση με πολλά μοντέλα πολλαπλών τροχών που κυκλοφορούν σήμερα, η Yamaha αναμένει ότι το μεγαλύτερο μέρος της ζήτησης θα προέλθει από άνδρες αναβάτες που κινούνται καθημερινά μέσα στην πόλη, δίνουν σημασία στο στυλ και την τεχνολογία και αναζητούν μια καινοτόμα, προσιτή και πρακτική εναλλακτική λύση έναντι του αυτοκινήτου.

Χρώματα
Το Tricity 300 θα διατίθεται στα εξής χρώματα: Tech Kamo, Nimbus Grey και Matt Grey.

Πλήρεις λεπτομέρειες για το νέο Tricity 300 θα ανακοινωθούν στην Έκθεση EICMA στο Μιλάνο της Ιταλίας την 4η Νοεμβρίου και ώρα 11:30 (Ώρα κεντρικής Ευρώπης).

* Μπορεί να ισχύουν περιορισμοί σε κάποιες χώρες, βάσει της ισχύουσας τοπικής νομοθεσίας.

Related Posts