Νέο ρεπλίκα R1 PETRONAS Yamaha Sepang Racing Team σε περιορισμένη έκδοση

Η Europe συνεργάστηκε με την Yamaha Austria Racing Team (YART) για να δημιουργήσει μια σειρά 46 μοτοσυκλετών ρεπλίκα R1 που έχει κατασκευαστεί από το YART και διαθέτει μια σειρά από αναβαθμίσεις υψηλής απόδοσης για να το φέρει πιο κοντά στις προδιαγραφές της μοτοσυκλέτας Yamaha MotoGP στην οποία βασίζεται.
Για τον εορτασμό της 46ης επετείου του χορηγού της ομάδας, PETRONAS, θα κατασκευαστούν 46 αντίγραφα PETRONAS Yamaha SRT, το καθένα με τον δικό του μοναδικό αριθμό αναγνώρισης χαραγμένο και θα είναι διαθέσιμες μόνο σε Ευρωπαίους πελάτες.


Οι 46 μοτοσυκλέτες YZF-R1 s θα κοστίζουν 46.000 ευρώ το καθένα, χωρίς ΦΠΑ.

Κοιτάζοντας είναι εύκολο να δούμε πώς το YZF-R1 έχει παρόμοια δομή με το YZR-M1, όπου ο Franco Morbidelli και ο Fabio Quartararo έχουν σημειώσει συνολικά 98 βαθμούς από τους τέσσερις πρώτους GP της σεζόν 2020, συμπεριλαμβανομένων των δύο νικών από τον Fabio Quartararo.
Οι ειδικές αναβαθμίσεις του συγκεκριμένου μοντέλου περιλαμβάνουν τα πάντα, από ένα νέο ελαφρύ και ανθεκτικό φέρινγκ από ανθρακονήματα, πλήρες με φτερά εμπνευσμένο από το MotoGP, βαμμένο σε χρώμα της ομάδας Petronas SRT.
Η ρεπλίκα έρχεται επίσης με μια σειρά από άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά. Η μοτοσυκλέτα είναι εξοπλισμένη με ανάρτηση αγώνων highhlins υψηλής απόδοσης, όπως το μπροστινό πιρούνι FGRT 2 και ένα πίσω αμορτισέρ TTX, ένα αμορτισέρ τιμονιού προδιαγραφών αγώνων και με εξάτμιση εργοστασίου.
Από το GYTR, το αντίγραφο της PETRONAS Yamaha SRT διαθέτει το τελευταίο σύστημα ταχείας αλλαγής πίσω, για να κάνει την αντικατάσταση του πίσω τροχού πιο γρήγορη μετά την αλλαγή των ελαστικών, καθώς και τα υποπόδια αγώνων, το ECU και το γκάζι γρήγορης δράσης, όλα τα βασικά συστατικά των αγώνων της Yamaha.
Τα φρένα κατασκευάζονται από την Brembo, συμπεριλαμβανομένων των υψηλής ποιότητας δαγκανών GP4-RX και δίσκων T-Drive. Η ιταλική εταιρεία παρείχε επίσης τον απομακρυσμένο ρυθμιστή φρένων και το μοχλό συμπλέκτη που είναι τοποθετημένα στην μοτοσυκλέτα. Η μοτοσυκλέτα θα είναι εφοδιασμένη με ελαστικά Michelin εμπρός και πίσω στους τροχούς αλουμινίου Marchesini με επτά ακτίνες.
Παράλληλα με το μοντέλο ρεπλίκα, κάθε πελάτης θα λάβει ένα αποκλειστικό πακέτο που περιλαμβάνει ένα κράνος KYT, ένα πουκάμισο polo PETRONAS Yamaha SRT και ένα VIP guest pass για έναν γύρο MotoGP της επιλογής του.
Οι μοτοσυκλέτες θα είναι διαθέσιμες για παράδοση σε όλη την Ευρώπη, και για να δηλώσετε ενδιαφέρον, ή για να παραγγείλετε ένα από τα περιορισμένα αντίγραφα PETRONAS Yamaha SRT, οι πελάτες πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής στον ιστότοπο YART GYTR Pro Shop εδώ .

Related Posts