Νέο ρεκόρ για το μεγαλύτερο Ducati Monster Parade – Video – Φωτογραφίες

Εν όψη του Sunday Ride Classic στην πίστα του Paul Ricard παρέλασαν με 517 μοτοσυκλέτες Monster.

Το προηγούμενο ρεκόρ για την πολυπληθέστερη παρέλαση Monster ήταν στη Γαλλία το 2008.

Το νέο ρεκόρ σηματοδοτεί την έναρξη των εορτασμών της 25ης επετείου του Monster

Η Ducati ξεκίνησε να γιορτάζει την 25η επέτειο του Monster συγκεντρώνοντας όλους τους φίλους και γνώστες αυτή της εικονικής μοτοσυκλέτας στην μεγαλύτερη παρέλαση του Ducati Monster που έγινε ποτέ.

Οι 517 μοτοσικλέτες Monster, από το πρώτο Monster 900 που κατασκευάστηκε το 1993 μέχρι το τελευταίο Monster 821 του 2018, δεν ξεχώριζαν στην πίστα “Paul Ricard” στο Le Castellet δημιουργώντας μια γιγαντιαία, πολύχρωμη παρέλαση μοτοσυκλετών που έθεσε νέο ρεκόρ.

Την παρέλαση οδήγησε ο πρώην επίσημος οδηγός της Ducati WSBK, Régis Laconi. Σε όλη την ιστορία του Monster, τίποτα τέτοιο δεν είχε ξανασυμβεί, κάτι που έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ του 2008 με 405 μοτοσυκλέτες.

Εκτός από εξαιρετικά σπάνια μοντέλα όπως μία από τις πολύ λίγες μοτοσυκλέτες Monster “Senna” και ένα τέλεια διατηρημένο Monster Cromo, υπήρχαν πλήθος των Monsters, το ένα πιο εντυπωσιακό από το άλλο.

Η εκδήλωση κατέστη δυνατή, χάρης το πάθος και τη σκληρή δουλειά του Desmo Grand Sud, του τοπικού συλλόγου ducatisti που διαχειρίστηκε την εκδήλωση. Οργάνωσαν τις εγγραφές, τις εγκαταστάσεις και όλες τις συμμετέχουσες μοτοσυκλέτες, οι οποίες χωρίστηκαν σε επτά κατηγορίες βάσει μοντέλων. Η κριτική επιτροπή με επικεφαλή τον Pascal Litt, εκδότη του περιοδικού Desmo, βραύβευσαν στη συνέχεια το πιο αντιπροσωπευτικό Monster της κάθε κατηγορίας.

Πριν πάρουν μέρος στην παρέλαση στην πίστα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να καταγράψουν τη στιγμή αυτή στο κινητό φωτογραφικό στούντιο.

Οι φωτογραφίες θα διαδραματίσουν εξέχοντα ρόλο σε μια εκστρατεία επικοινωνίας ειδικά αφιερωμένη στην επέτειο αυτή.

VIDEOΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Related Posts