Νέο Honda Africa Twin με 1100cc για το 2020 – ΦΗΜΕΣ –  Δείτε τι νέο έρχεται

Το Ιαπωνικό περιοδικό Young Machine, γνωστό για τις πληροφορίες που αποκαλύπτει για τα νέα μοντέλα που σχεδιάζουν τα Ιαπωνικά εργοστάσια παρουσίασε πληροφορίες για την νέα Honda Africa Twin του 2020.

Αυτή τη φορά μας δίνουν αναλυτικές πληροφορίες για το νέο Africa Twin που θέλει να παρουσιάσει η Honda με εικόνες που είναι ψηφιακά επεξεργασμένες από τους ανθρώπους του Young Machine, όπου προσπαθούν να κάνουν εικόνα τις αλλαγές που θα υπάρχουν στο νέο μοντέλο!

Με την προοπτική του νέου Euro 5, ο νέος κινητήρας θα είναι 1100 κυβικά. Οι πληροφορίες μιλούν για μια πατέντα της Honda, που θα ζεσταίνει γρηγορότερα τον κινητήρα όταν ξεκίνα κρύος, μειώνοντας τους ρύπους που παράγονται κατά την εκκίνηση οι οποίοι είναι πάντα αυξημένοι.

Στο νέο Africa Twin του 2020 θα δούμε νέες ηλεκτρονικές αναρτήσεις της Showa, με σύστημα που χαμηλώνουν όταν η μοτοσυκλέτα σταματά, ώστε να μπορεί ο αναβάτης να ακουμπά καλύτερα στο δρόμο.

Οι πληροφορίες των Ιαπώνων του Young Machine μιλούν για νέους τροχούς tubeless (χωρίς σαμπρέλα) και ακτινωτές ζάντες, υιοθετώντας τον ίδιο σχεδιασμό που βλέπουμε σχεδόν σε όλες τις άλλες μοτοσυκλέτες της κατηγορίας με ακτίνες .

WordPress Gallery Extra

Τα όργανα του νέου Africa θα έχουν Bluetooth συνδεσιμότητα, ενώ θα έχει νέα φώτα με τεχνολογία Cornering που θα φωτίζουν στο εσωτερικό της στροφής, όπως αυτά που έχει ήδη χρησιμοποιήσει η Kawasaki στο νέο Versys 1000.

Εμφανισιακά σύμφωνα με το Young Machine θα δούμε το νέο Africa  να γίνεται ποιο φαρδύ στην μάλλον Adventure έκδοση και με μεγαλύτερο ντεπόζιτο των 24 λίτρων.

Τέλος οι φήμες λένε πως η Honda θα παρουσιάσει το νέο CRF1100L Africa Twin στην έκθεση του Μιλάνου, EICMA 2019, τον Νοέμβριο του 2019.

Μείνετε συντονισμένοι…

Σχετικά Άρθρα