Νέο Forza 350 για το 2021 παρουσίασε η Honda – Φωτογραφίες

Η γκάμα premium σπορ / GT μεγαλώνει και εξελίσσεται με το Forza 300 να μεγαλώνει και να γίνεται για το 2021.

Η αυξημένη κυβική χωρητικότητα για το σπορ σκούτερ μεσαίου μεγέθους / GT sit-in της φέρνει μεγαλύτερη τελική ταχύτητα και βελτιωμένη επιτάχυνση.

Ο κινητήρας «enhanced Smart Power +» (eSP +)  (ενισχυμένη έξυπνη δύναμη) είναι πλέον συμβατός με το EURO5, ενώ οι σχεδιαστικές αναβαθμίσεις βελτιώνουν την αεροδυναμική.

Διατηρώντας ταυτόχρονα το εμπορικό σήμα του σπορ και GT χαρακτήρα, το Forza 300 εξελίσσεται συνεχώς, με στόχο να υπερβαίνει τις προσδοκίες των ιδιοκτητών με κάθε αναβάθμιση.

Τώρα, για το 2021, ήρθε η ώρα για άλλη μια αναβάθμιση του μεσαίου Forza.

Η αύξηση των 50cc εισάγει 16% περισσότερη ισχύ αιχμής, στα 21,5kW, αλλά ο κινητήρας του Forza 350 είναι πολύ ισχυρότερος σε όλο το εύρος στροφών, παρέχοντας ταχύτερη επιτάχυνση και μια τελική ταχύτητα αυξημένη λίγο περισσότερο από 6%, στα 137km / h.
Ο κινητήρας 330cc αποδίδει επιπλέον μέγιστη ισχύ 3Kw @ 7.500rpm και 4,3Nm περισσότερη ροπή στις 5.250rpm.
Ας δούμε μερικά ακόμα χαρακτηρίστηκα όπως η κορυφαία ταχύτητα που φτάνει στα 137km / h και η επιτάχυνση 0,7s στα 200m.  Εχει 10% ελαφρύτερο στροφαλοφόρο άξονα. Τα σώματα του γκαζιού αυξήθηκαν σε μέγεθος στα 36 mm (από 34 mm). Η διάμετρος των βαλβίδων εισόδου αυξήθηκε στα 28 mm (από 27 mm). Νέο έμβολο λαδιού για βελτίωση της απόδοσης ψύξης και καύσης. Οι αναθεωρημένες θύρες εισαγωγής και εξαγωγής βελτιώνουν την απόδοση. Επανασχεδιασμένο σιγαστήρα, με μόνο δύο θαλάμους. Υδραυλικός ρυθμιστής αλυσίδας έκκεντρου και αντλία καθαρισμού για μείωση της εσωτερικής τριβής

Ο σχεδιασμός του και οι αεροδυναμικές αναβαθμίσεις έχουν εφαρμοστεί στις μπροστινές πλευρές του φέρινγκ, στους καθρέφτες, στα πίσω πλαϊνά πάνελ και στο κάλυμμα του κινητήρα για μια πιο κομψή συνολικά εμφάνιση με ακόμα πιο premium εμφάνιση. Το πλαίσιο είναι αμετάβλητο, αλλά τώρα έχει ένα ελαφρύτερο ψαλίδι και η ηλεκτρικά κινούμενη ζελατίνα αυξήθηκε με μια επιπλέον διαδρομή 40 mm για τη βελτίωση της προστασίας από τον άνεμο.

 Ο πίνακας οργάνων έχει επίσης ανανεωθεί, και ο αναβάτης του Forza 350 έχει τώρα τη δυνατότητα σύνδεσης με το smartphone τους μέσω Bluetooth με το νέο σύστημα Smartphone Voice Control της Honda, το οποίο διατίθεται προαιρετικά. Μια υποδοχή USB αντικαθιστά τον φορτιστή ACC.

 Το 2021 Forza 350 θα είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες επιλογές χρωμάτων:

Μαργαριτάρι Nightstar Black
Matt Pearl Pacific Blue ** ΝΕΟ **
Μαργαριτάρι Λευκό
Matt Cynos Γκρι Μεταλλικό
Pearl Falcon Grey ** ΝΕΟ **

Μείνετε συντονισμένοι για την αναλυτική παρουσίαση ….

WordPress Gallery Extra

Related Posts